Ascendent in Balanta

Persoanele care au ascendentul in Balanta sunt foarte placute si este o incantare sa le ai in preajma… karisma este numele lor mic. Atrag cu usurinta pe ceilalti in compania lor. Comportamentul lor incantator si abordarea gentila a vietii, te-ar putea face sa te gandesti ca relatiile cu ei merg lin, ca pe apa. Insa nu este mereu asa. De foarte multe ori acesti nativi au probleme in relatiile personale. Si in ciuda acestui aspect, nu le place sa fie singuri. Efectiv nu stiu cum sa se comporte si ce sa faca, atunci cand partenerul lor nu le este alaturi. De cele mai multe ori vor face absolut orice pentru a pastra o relatie, deoarce nu numai ca nu le place singuratatea, insa urasc si conflictele. In acelasi timp insa, atunci cand apar dificultati sau probleme, acesti nativi le vor face fata, ba chiar mai mult decat atat. 

Din punct de vedere fizic, cei cu ascendentul in Balanta arata bine. Stiu cea mai buna maniera de a merge, de a-si aranja parul si care sunt culorile care ii avantajeaza. Le place confortul personal, luxul si tot ceea ce le incanta simturile. Aceste persoane pot fi foarte persuasive, preferand sa abordeze o metoda fina de a convinge pe cineva atunci cand vor sa influenteze, neutilizand metode dure de constrangere. Au tendinta de a nu-si asuma vina, atunci cand este posibil, si-si pastreaza astfel imaginea de persoane dragute.  Sunt mediatori minunati si sunt foarte curtenitori.

Cei care au ascenentul in Balanta sunt atrasi de de persoane competente si active. Ar putea sa se certe si sa intre in competitie cu partenerii lor, pana cand vor invata ca este in regula sa fie ei insisi. Uneori ar putea parea ca si-au invatat lectia, chiar daca realitatea este alta. Acesti nativi sunt admiratori ai artei, muzicii si literaturii. Ar putea, la fel de bine,  sa aibe ei insisi talente creative si artistice, ascunse in spatele aparentelor. Cu toate ca sunt prietenosi, ar putea parea detasati emotional sau superficiali. Daca simt ca exista un dezechilibru in jurul lor se supara, cerand insistent, si chiar devenind  autoritari, restabilirea echilibrului.
Aceste persoane, cu ascendentul in Balanta, de obicei, sunt foarte politicoase. Unii i-ar putea percepe ca fiind nesincere, insa nu este neaparat adevarat. Ele se simt cel mai bune atunci cand reusesc sa faca lucrurile sa se desfasoare in echilibru si armonie.  Nativii acestia sunt romantici si gratiosi. Este foarte dificil sa-i spui “nu” unei persoane cu ascendentul in Balanta.

Aspectele negative, legate de nativii cu ascendentul in Balanta, sunt date de faptul ca pot fi anti-sociali, nepoliticosi sau timizi. Pot fi infumurati si obsedati sa-si pastreze tineretea, indiferent de pretul pe care trebuie sa il plateasca. Pot fi ingrozitori de indecisi. Insa sunt mai puternici decat v-ati putea imagina. Pot parea persoane blande, insa in spatele exteriorului de matase se afla de fapt o vointa de fier. Reusesc foarte usor sa obtina ceea ce vor, cu ajutorul diplomatiei.

Persoanele cu ascendentul in Balanta sunt adevarati “fluturasi” sociali, avand foarte multi prieteni si cunostinte. Din acest motiv nu se pot abtine sa nu se priveasca prin ochii acestora. Acest fapt ii face sa isi faca foarte multe griji inutile ca nu vor reusi mereu sa fie la inaltime. In acelasi timp, acesti nativi au o capacitate nemaipomenita de a-i reflecta pe ceilalti in sine. Au tendinta de a fi orice si oricine pentru cei din jur, astfel incat uneori ne putem intreba daca ei au, cu adevarat,  o opinie personala vreodata.

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun