Ascendent in Berbec

Cei care au ascendentul in Berbec sunt rapizi si nu le place sa taraganeze lucrurile, intrand direct in miezul problemelor. Ei actioneaza fara sa se gandeasca prea mult inante, intrand chair in conflicte, fara sa fi premeditat asta. Desi sunt activi, nu sunt si agresivi. Numai ca ei vor sa obtina imediat ceea ce isi doresc. Desi unii dintre ei sunt competitivi, majoritatea se pun singuri sub presiunea de a obtine ceea ce isi doresc prin forte proprii. Tot ceea ce fac se desfasoara rapid.

Persoanele care sunt nascute cu ascendentul in Berbec sunt iuti la manie, insa le trece la fel de repede furia cum s-a si iscat. De regula nu pastreaza ranchiuna, pentru ca sunt persoane directe si sincere, care spun verde in fata ce nu le convine. Acesti nativi nu suporta sa stea efectiv linistiti, fara a face nimic. Prefera sa fie persoane active si nu vor ezita sa creeze agitatie numai pentru a mentine lucrurile interesante in viata lor. Uneori vor intampina dificultati in a-si incheia sarcinile pe care le au de dus la bun sfarsit, si asta deoarece prefera mereu sa treaca la activitate noua.

Exista anumite trasaturi fizice, care sunt asociate cu cei care au ascendentul in Berbec. Aceste persoane au mersul grabit, tanand capul inclinat spre inainte. S-ar putea confrunta cu probleme de sanatate legate de sinusuri, de ochi, ar putea avea dureri de cap, in special migrene, care sunt blestemul vietii lor. Altii ar putea suferi de pe urma iritatiilor, urticariilor, intepaturilor de insecte sau a acneei. De obicei au tenul rumen, insa chiar daca au tenul alb, se vor inrosi atunci cand sunt furiosi si au tendinta de a se imbujora cu usurinta. Reprezentatii acestui ascendent au de obicei umerii lati si soldurile inguste. Vor zambi mereu cu usurinta si isi vor pastra tineretea si prospetimea pe parcursul intregii vieti.

Copii care au ascendentul in Berbec tind sa fie independenti si sa se descurce prin mijloace proprii. Iar ca adulti isi pastreaza aceste insusiri. Sunt sinceri si neinfricati. Curajul si abilitatile lor de lideri se manifesta, de obicei, atunci cand situatiile vietii cer aceste calitati. Uneori, insa, sunt chiar nepoliticosi si nerabdatori. Insa daca va veti lasa inselati de aceste aparente, care sunt numai o masca, veti gresi. Cei care reusesc sa cunoasca cu adevarat, in profunzime, un astfel de nativ, vor descoperi in el o fire incapatanata, un curaj fara limite si predispozitia de a lupta cu toate fortele, pana la capat, pentru cauzele in care cred.

Plini de pasiune, nativii cu ascendent in Berbec, vor vana efectiv persoana de care sunt interesati din punct de vedere romantic. Deoarece pentru ei vanatoarea este parte importanta din exaltare. Pot fi fermecatori si cu greu li se poate rezista. Sunt entuziasti si aventurosi, devenind chiar coplesitori pentru unele persoane.

Cei care au ascendentul in Berbec sunt, in general, orientati spre obtinerea succesului. Sunt ambitiosi si darji in ceea ce priveste demersurile spre realizarea visurilor, pana la nivelul in care pot deveni cu adevarat egoisti. Acest fapt se datoreaza in principal faptului ca sunt atat de concentrati pe atingerea telurilor lor, incat efectiv uita ca celelelate persoane care sunt in apropierea lor imediata ar putea fi implicate si afectate de acest lucru. Ei simt o nevoie puternica de a-si realiza visele, indiferent de cat de prostesti, aberante, periculoase sau indraznete ar putea fi acestea.

Cei care au ascendentul in Berbec sunt entuziasti, plini de energie. Atunci cand sunt motivati spre a face ceva, este mai intelept sa nu le stati in cale. Uneori insa se lasa purtati de val si isi supraestimeaza abilitatile. De asemenea ar putea suporta consecintele muncii in exces. Le place sa fie degajati si comozi. Sporturile si alte competitii sunt iarasi un domeniu ce prezinta interes pentru acesti nativi. Sunt simpatizati in societate si de obicei se afla in mijlocul actiunii.

Horoscop 2019 Berbec

Profilul zodiei Berbec

Compatibilitati Berbec

Free and fun