Ascendent in Gemeni

Persoanelor care au ascendentul in Gemeni le place sa invete. Fiind curiosi si vrand sa stie cat mai multe, mereu cauta ceva care sa le serveasca din punct de vedere social. Daca cineva va bate la cap cu o multitudine de intrebari, atunci acea persoana, cu siguranta, are ascendentul in Gemeni. Sunt neobositi si lasa impresia ca sunt si nerabdatori. Inteligenta lor poate intimida anumite persoane, mai ales daca acestea sunt mai sensibile.

Cei care au ascendentul in Gemeni au un talent deosebit de a folosi cuvintele, fapt care le poate prinde foarte bine, totusi, uneori, se lasa prinsi in puzzle-ul lor intelectual si uita de cei din jurul lor. De aceea pare a le lipsi caldura si apropierea in relatiile cu ceilalti, insa de multe ori acesta este numai un scut de aparare, in spatele caruia se ascund.

Fiind un semn dual, exista doua tipuri de nativi cu ascendentul in Gemeni: pe de-o parte sunt cei plini de viata, vorbareti, excentrici carora le plac distractiile, iar de cealalta parte se afla cei calmi, retrasi si intelectuali. Cei din prima categorie sunt intersanti si le place sa explice tot ceea ce se intampla in jurul lor, intr-o continua avalansa de discutii, in timp ce persoanele din a doua categorie sunt spirituale si inteligente, dar par a fi mai degraba severe si dure. Indiferent de categoria din care fac parte, acesti nativi vor analiza si vor incerca sa inteleaga tot cee ce se intampla in jurul lor. Plini de duh si fermecatori, mereu vor avea ceva de spus. Sunt usor de distras deoarece sunt curiosi in legatura cu orice si nu isi pot mentine concentrata atentia prea mult asupra unui singur lucru.

Dualitatea lor se va manifesta si in alte domenii. Nativii cu ascendent in Gemeni pot parea diferiti, pentru persoane diferite, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. De asemenea, au obiceiul de a spune exact ceea ce vor ceilalti sa auda. Atunci cand le place de cineva au tendinta de a imita acea persoana, copiindu-i atat trasaturile personalitatii, cat si aspectul fizic.

Cei nascuti sub acest ascendent par a fi prototipul de multifunctionalitate. Pot face mai multe lucruri in acelasi timp, insa sa lase senzatia ca nu dau atentie niciunuia dintre acestea. In aceeasi maniera pot da senzatia ca asculta si inteleg ceea ce li se spune, cand de fapt si de drept ei nu sunt nici macar atenti. Insa atunci cand sunt atenti cu adevarat, sunt capabili sa asimileze un mare volum de informatii, pe care sunt incantati sa il impartaseasca cu urmatorul lor interlocutor. Ar putea fi profesori, scriitori si cercetatori excelenti sau sa aibe orice profesie care presupune utilizarea informatiilor.

Persoanelor cu acest ascendent nu le plac programele, orarele si pare ca le merge foarte bine atunci cand este haos si dezorganizare. Sunt adevarati “fluturasi” sociali si trec de la o persoana la alta in cadrul unei petreceri, amestecandu-se in multime de minune. Nu permit prea multor persoane sa se apropie cu adevarat de ei, deoarece li se pare deranjant sa lase persoane straine in cercul lor social intim.

Acestor nativi le place sa aibe spatiu personal si libertate. De asemenea inteleg ca si partenerii lor ar putea avea nevoie de intimitate si spatiu personal, asa ca nu au tendinta de a-i inlantui pe acestia. Le place sa dezbata si sa schimbe idei cu ceilalti. Pe cat de mult le place sa isi foloseasca inteligenta, pe atat de mult sunt dotati si cu talentul de a face activitati manuale. Sunt foarte buni la activitati de artizanat si mestesugit, mai ales la cele care le stimuleaza si capacitatile intelectuale. Nativii cu acest ascendent ar putea ajunge in situatia in care stiu sa faca de toate, insa nu sunt buni cu adevarat la nimic, daca nu vor invata sa-si controleze permanenta dorinta de a face mereu ceva nou.

Horoscop 2019 Gemeni

Profilul zodiei Gemeni

Compatibilitati Gemeni

Free and fun