Ascendent in Leu

Persoanele care au ascendentul in Leu atrag atentia. Au un magnetism personal, care le face sa iasa in evidenta. Indiferent ca este vorba de carisma lor sau de aspectul fizic, vor reusi mereu sa faca impresie. Cei care au ascendentul in Leu sunt constienti de propria lor persoana si de efectul pe care il exercita asupra celorlalti. Sunt foarte constienti de felul in care “isi pun in scena” viata… asta inseamna ca au grija de urmatoarele aspecte: cu cine sunt vazuti, unde sunt vazuti si cum sunt perceputi. Mereu sunt pe “scena”, chiar si cand sunt acasa.

Cei care au ascendentul in Leu sunt cunoscuti pentru crizele lor de manie, pentru ca mereu se pripesc sa traga concluzii si sunt foarte indulgenti cu ei insisi. Au foarte multa ambitie, energie si sunt idealisti. Uneori pot pare autoritatri, si asta pentru ca ei vor mereu sa fie “motorul” actiunilor. Ascendentul in Leu ii face sa fie manageri si organizatori exceptionali.

Nativii cu acest ascendent au tendinta sa se supraestimeze. Sunt foarte entuziasti si foarte incantati de proiectele noi. Sunt foarte buni oratori si promotori. Persoanele cu ascendentul in Leu sunt foarte demonstrative, le place sa “joace” teatru si sa faca gesturi mari. Uneori se lasa purtati de val si ar putea exagera,  insa ar face orice pentru a atrage atentia.

Persoanele cu ascendentul in Leu au o constitutie puternica.
Sunt preocupati de infatisarea si de comportamentul lor in public. Se imbraca tinereste si au o atitudine puternica, cu un aer autoritar. Si fac asta pentru ca inima lor sunt niste copii mari. Acesti nativi sunt calzi, generosi si e foarte placut sa fi in compania lor.
Au, de obicei, o dispozitie senina si vesela, desi de cele mai multe ori spun direct ceea ce gandesc. Acesti nativi sunt foarte incapatanati si le este foarte greu sa renunte la obiceiurile proaste si comportamentele rele pe care le au. Cu toate astea, tenacitatea este una dintre cele mai puternice calitati ale lor.

Chiar daca cineva este obosit si gata sa renunte, persoana cu ascendentul in Leu este gata sa-l inspire si sa-l determine sa continue. Sunt plini de energie si entuziasm.Daca ceva ii incita sunt gata sa treaca la actiune. In ciuda acestui fapt, uneori prefera sa stea si sa-i priveasca pe ceilalti facand activitati in locul lui. 

Cateva aspecte negative ale acestor nativi rezulta din faptul ca sunt manipulatori, mereu vor sa detina puterea si ego-ul lor mereu trebuie sa fie “gadilat”. Din alt punct de vedere, acesti nativi pot fi galagiosi, agresivi si coplesitori. Sunt atat de absorbiti de propria lor persoana, incat le vine foarte greu sa accepte sfaturi de la altii. Ei considera ca a cere un sfat este un semn de slabiciune.

Persoanele cu ascendentul in Leu sunt creative si ar putea avea talente in arta, muzica sau actoricesti. Sunt predispusi sa munceasca prea mult, la a avea probleme cu inima, sa sufere de anxietate sau alte boli care se asociaza faptul ca ei fac totul in exces. Sunt foarte competitivi, indiferent de natura intrecerii. Increderea in sine nu este o problema pentru acesti nativi. Efectiv o transpira prin toti porii. Niciodata sa nu ii faceti de ras sau sa-i puneti intr-o lumina proasta, mai ales in public. Demnitatea este foarte importanta pentru ei.

Nativii cu acest ascendent sunt plini de vitalitate, curajosi si plini de mandrie. Pot fi impulsivi, credinciosi si isi asuma riscuri pe care altii nu ar indrazni sa si le asume. Le plac hainele frumoase si un mediu inconjurator pe care sa il poata numi al lor. Desi sunt iuti la manie, aceasta le va trece foarte repede, imediat ce au spus tot ceea ce aveau de spus sau reprosat. Sunt romantici incurabili si le place sa viseze… singurul lucru care-i deosebeste de altii este ca ei chiar au energia si imboldul de a-si transpune visele in realiatate.

Horoscop 2019 Leu

Profilul zodiei Leu

Compatibilitati Leu

Free and fun