Ascendent in Pesti

Asa cum arata si simbolul Pestilor, celor care au ascendentul in acest semn le place sa se lase purtati de val. Ei apar, la prima vedere ca fiind gentili, tipul de artisti pacifisti,  insa felul in care ei isi mentin inima si mintea deschise, ii determina sa fie, de fapt si de drept, schimbatori si imprevizibili. Nativul tipic cu ascendentul in Pesti azi pare sa fie o persoana complet diferit fata de cum a fost ieri. Daca sunt tacuti si timizi azi, maine pot fi pasionali si exuberanti. Acest fel al lor de a fi le permite sa poata sa se integreze in mijloul unei mari varietati de oameni. Acesti nativi sunt foarte impresionabili. Sunt visatori si foarte milosi. Sun fermecatori si intriganti intr-un mod irezistibil.

Persoanele cu ascendentul in Pesti vad lumea prin prisma opiniilor lor, asa ca au dificultati in a fi obiective. La fel de dificil este pentru ele si sa ia decizii. Sunt atat de flexibile incat nici macar nu vor sa-si faca planuri de viitor. Nu vor sa fie nevoite sa infrunte dura realitate. Organizarea nu este punctul lor forte.
Nativii cu ascendentul in Pesti isi doresc alaturi de ei un partener stabil, pe care se pot baza. Au nevoie de cineva care este realist si pragmatic; care macar putin va reusi sa ii tina cu picioarele pe pamant. Sunt foarte emotionali si plini de compasiune… atat de mult incat ar putea deveni propriile lor victime datorita vulnerabilitatii exagerate. Ar putea deveni propriul lor inamic, cel mai vasnic dusman  al lor. Nu le plac confruntarile, dar acest lucru nu ii impiedica sa se foloseasca de jocuri de manipulare pentru a obtine ceea ce-si doresc. Fiind romantici adevarati, dintr-o relatie cu un asemenea nativ ar putea rezulta o poveste de dragoste demna de a fi transcrisa intr-un roman.

Cei care au acest ascendent au imaginatie si creativitate. Ar putea avea talente artistice si abilitati psihice de impartasit. Se pot orienta spre chestiuni spirituale sau filosofie, si au o mare admiratie fata de educatie, indiferent de nivelul la care ei insisi au ajuns. Acestor nativi le plac calatoriile, sporturile si dansul. Sunt foarte capabili, daca reusesc sa aibe incredere in fortele proprii.

Din punct de vedere fizic, sunt sensibili la anestezii sau la anumite medicamente. Nu le place sa iasa in evidenta si urasc sa atraga atentia asupra lor. Sunt generosi, sensibili si sentimentali. Pe de alta parte ii pot manipula pe altii, facandu-i sa le fie mila de ei, astfel incat sa profite de pe urma acestui fapt.

Unele persoane ii vad pe cei nascuti cu ascendentul in Pesti ca fiind persoane de pe urma carora se poate profita, datorita faptului ca acestia sunt atat de deschisi si plini de compasiune. Sunt sensibili la energiile negative si la critica. Le este dificil sa se protejeze singuri fata de oricine. Persoanele cu acest ascendent pot simti o foarte mare singuratate, fara a putea face nimic in acest sens. Daca isi pot utiliza acest timp in care sunt singuri pentru  meditatie sau alta forma de introspectie, ar putea ajunge sa fie capabili sa isi foloseasca talentele in propriul lor beneficiu. Se descurca foarte bine in cariere care presupun ajutarea semenilor sau in cele in care este nevoie de stradanii creative. Acestor nativi le plac secretele. In viata se folosesc de subtilitate pentru a-si usura drumul.

Lectia pe care trebuie sa si-o insuseasca  in viata acesti nativi este sa invete sa isi traiasca efectiv viata, nu doar sa viseze la ea. Persoanele cu acest ascendent ar putea avea multe animale de companie, deoarece le place sa aibe grija de cineva. Unii dintre ei ar putea ajunge chiar experti in ceea ce inseamna comunicarea cu animalele, insa numai daca isi pot dezvolta suficient de mult darul pe care il au, astfel incat acesta sa devina o abilitate pe care sa se poata baza.
 

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun