Ascendent in Rac

Persoanele  cu ascendentul in Rac au suflet bland si bun. Aveti senzatia ca ii stiti de cand lumea… sunt familiari. Sunt foarte sensibili fata de tot ce ii inconjoara si devin rapid agitati atunci cand se afla in mijlocul unei multimi. Atunci cand se simt amenintati, primul lor instinct este sa se apere. De obicei sunt timizi cand sunt pusi in situatii noi sau cunosc persoane noi. Vor aborda astfel de situatii cu multa precautie si se vor adapta treptat  la situatie, pe masura ce se simt mai confortabil vis-à-vis de ea. Sunt grijulii si agreabili. Pe de alta parte, cand un asemenea nativ s-a retras foarte mult in sine, poate fi oricum, insa numai amabil si abordabil, nu. Ar putea fi perceputi ca fiind capriciosi, nesiguri si mult prea sensibili.

Nativii cu ascendentul in Rac isi doresc structura in viata lor. Siguranta este foarte importanta pentru ei si sunt dispusi chiar sa renunte la libertate pentru a obtine securitate. Isi doresc un partener puternic in viata lor, alaturi de stabiltate emotionala si financiara. Le place sa aibe reguli bine stabilite in relatii, astfel incat sa stie in fiecare moment unde se situeaza fiecare. Sunt pragmatici si cu picioarele pe pamant si au tendinta de a se manifesta asa chiar si in casnicie. Pot crea din casa un minunat sanctuar pentru cei pe care ii iubesc. Persoanele cu ascendentul in Rac nu sunt adeptele relatiilor ocazionale… pentru ele sentimentele sunt strans legate de intimitate. Acesti nativi isi doresc foarte mult sa isi atinga si sa isi satisfaca scopurile si ambitiile in viata, insa uneori par atat de vulnerabili incat unii ar putea avea dificultati in a decide daca acesti nativi sunt suficient de puternici sa reuseasca ce si-au propus. Pe de alta parte, sunt capabili sa isi ascunda vulnerabilitatea in spatele unei fatade puternice.

Persoanele cu ascendent in Rac sunt pline de imaginatie si sunt sentimentale. Sunt ascultatori simpatetici si le plac conversatiile bune. Acest ascendent este foarte strans legat de casa, de camin. Sunt foarte sensibili vis-à-vis de critici si le place istoria. De asemenea, mai pot fi interesati si de genealogie. Confortul este foarte important pentru ei si le place sa colectioneze diferite lucruri. Sunt buni educatori si in acelasi timp le place ca ceilalti sa aibe grija de ei. Sunt persoane in prezenta carora cineva se poate relaxa foarte bine. Sunt usor influentabili. Uneori ar putea decide sa faca ceva numai pentru statutul social si nu pentru ca le-ar face placere. Ar putea avea, de asemenea, talent in arhitectura sau in bucatarie. Le place sa ii ajute pe ceilalti sa se perfectioneze, nu deoarece ar considera ca acea persoana are nevoie de imbunatatiri, ci pentru ca ar vrea ca persoanele sa fie fericite. Le place sa pastreze lucrurile puse fiecare la locul lui, cu toate ca obiectele de lux nu sunt importante pentru ei. Cei cu ascendentul in Rac prefera sa isi cheltuie banii pe lucruri inutile. Niciodata sa nu atacati ceva ce are valoare sentimentala pentru acest ascendent, caci alfel veti afla cat este de puternic cu adevarat.

Atunci cand sunt suparati, acesti indivizi au tendinta de a face indigestie. Sunt creativi, dar se simt nesiguri. Atunci cand in sfarsit ajung sa se simta in siguranta veti vedea cum personalitatea lor infloreste, pe masura ce incep sa se simta confortabil. Ei reusesc sa faca totul foarte bine atunci cand au un camin sigur in care sa se retraga in fiecare noapte. Acest fapt le asigura un loc in care sa se refaca, sa reintinereasca si sa se pregateasca pentru urmatoarea confruntare cu lumea. 

Horoscop 2019 Rac

Profilul zodiei Rac

Compatibilitati Rac

Free and fun