Ascendent in Sagetator

Nativii care au ascendentul in Sagetator sunt aventurieri entuziasti, care vor sa exploreze. Sunt neobositi si iubesc sa fie activi. E ca si cand cineva ar vrea sa spuna ceva, care ii sta pe varful limbii, insa nu-si poate aminti ce anume este. Desi sunt foarte directi, majoritatea lumii ii place suficient de mult incat orice urma de duritate a lor sa nu fie bagata in seama. Persoanelor cu ascendentul in Sagetator le place sa vorbeasca, insa au si multe de oferit. Ideile pe care acestia le au sunt exceptionale si de ajutor, chiar daca nu sunt mereu foarte detaliate.  Optimismul lor natural ii face sa para ca sunt mereu veseli, chiar si atunci cand ei sunt de fapt intr-o dispozitie proasta. Acest fapt se dovedeste a fi chiar enervant pentru prietenii lor, uneori.

Persoanele care au ascendentul in Sagetator au mereu foarte multe opinii, si sunt fericiti sa le impartaseasca cu toata lumea, chiar daca altii vor sau nu sa ii asculte. Intotdeauna par sa aibe incredere in ei, chiar daca unii i-ar putea considera naivi. Reusesc sa isi pastreze mereu simtul umorului, indiferent de situatie sau de mersul lucrurilor. Maniera lor de a fi lipsiti de griji este binevenita oriunde. Carisma naturala pe care o au ii face sa apara altfel, mai buni decat sunt in realitate. Sunt foarte eficienti atunci cand trebuie sa impace doua parti aflate in conflict.

Au o mare nevoie de libertate si independenta, fapt care ii poate determina sa adopte un stil de viata nomad, mereu pe drumuri. Cel mai bine se simt atunci cand schimba peisajul. Daca sunt casatoriti, atunci partenerul/a trebuie sa accepte acest aspect si sa fie dispus/a sa isi urmeze jumatatea. De asemenea, nu sunt atasati de bunurile materiale. Celor cu ascendentul in Sagetator le place sa ii vada distrandu-se pe cei din jurul lor, asa ca sunt o companie ideala pentru petreceri. Multi dintre cei nascuti sub acest ascendent prefera relatiile pasagere si ocazionale in locul angajamentelor pe lunga durata, asa ca ar putea parea a fi superficiali, pana reusesc sa intalneasca persoana potrivita pentru ei.

Cei nascuti sub acest ascendent se plictisesc repede daca se confrunta cu rutina, insa le plac competitiile. Acest fapt face ca pentru ei simplele exercitii fizice de rutina sa fie extrem de plictisitoare, insa sporturile competitive ii atrag si le tin viu interesul. Sunt inzestrati natural  pentru sporturi, mai ales cele legate de echitatie si cai. Le place sa se distreze bine, mancarea buna si bauturile fine, sa danseze si animalele.
Dorul lor de duca innascut  ii recomanda pentru meserii legate de calatorii si  distractii. Pentru acesti nativi cu ascendentul in Sagetator este mult mai interesanta calatoria in sine decat destinatia. De cele mai multe ori nu sunt punctuali, deoarece pleaca mereu in ultimul moment. Ar putea fi inzestrati cu talente artistice, atrasi spre educatie, publicistica sau religie.

Persoanele nascute sub ascendentul Sagetatorului sunt curioase si au inclinatii spre spiritualitate si psiholgie. Sunt firi generoasae si pot impresiona prin statut sau avere. Sunt adaptabile si flexibile, asa cum ar si trebui sa fie pentru a savura toate schimbarile pe care si le doresc in  vietile lor. Pot fi de ajutor cuiva in toate situatiile, exceptie facand cele care ar implica sa stea fara sa faca nimic. Pe de alta parte ar putea fi considerati ca fiind nepoliticoase, foarte indulgente cu sine si increzute. Acesti nativi ar putea deveni cinici si sarcastici, daca nu sunt atenti. In acelasi timp ar trebui sa fie foarte precauti si atenti ca obsesia lor pentru libertate sa nu le afecteze grav personalitatea lor grijulie. Cei care au ascendentul in Sagetator trebuie neaparat sa lucreze pentru a-si dezvolta tactul si concentrarea.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun