Ascendent in Scorpion

Stii ca este o persoana cu ascendetul in Scorpion pe aproape… deoarece ii poti simti efectiv prezenta. Au o aura speciala, care-i anunta pe ceilalti ca e mai bine sa nu-i provoace. Impun respect, iar uneori chiar teama. Pot fi galagiosi sau tacuti, insa hotararea lor va iesi mereu la iveala.

Rareori se intampla ca o persoana cu ascendentul in Scorpion sa treaca neobservata… majoritatea lumii fie ii iubeste, fie ii uraste. Unii dintre acesti nativi, uneori, devin de-a dreptul confuzi de reactiile puternice pe care le starnesc in ceilalti oameni.  Ei nu realizeaza ca lasa senzatia ca pot priveasca in spatele “mastilor” celorlalti si pot vedea ceea ce este sub aparente. Acest fapt, pe unele persoane le intimideaza, iar altora li se pare a fi interesant. 

Celor cu ascendentul in Scorpion le place atat de mult sa aiba intimitatea asigurata, incat uneori frizeaza chiar paranoia. Au nevoie sa-si controleze mediul inconjurator si sa puna la cale strategii in folosul lor. Actioneaza cu grija si premeditare, bazandu-se pe intuitie pentru a-si estima situatiile si felul cum ar putea reactiona ceilalti.

Nativii cu ascendentul in Scorpion vor sa aibe un partener pe care sa se poata baza si care sa fie cu picioarele pe pamant. Vor alaturi de ei pe cineva care sa le fie loial si care sa-si doreasca un angajament pe termen lung. Vor ca dragostea sa dureze pentru totdeauna si daca sunt tradati vor considera acest aspect ca fiind un afront personal, asa ca cel care este vinovat va plati scump. Le plac persoanele care au personalitati magnetice. De cele mai multe ori sunt foarte curtenitori si placuti incat ceilalti nu au nici macar cea mai vaga idee de adevarata personalitate a acestor nativi.

Persoanele nascute sub ascendentul Scorpionului au puterea de a-si reveni din probleme economice, mentale si psihice, care pentru altcineva ar fi coplesitoare. Au mecanisme de aparare foarte puternice si nu le place sa ia o decizie pana cand nu cunosc toate aspectele implicate si au toate dovezile necesare. Nu se poate cunoaste cu adevarat viata personala a unui asemenea nativ decat daca cineva merita, a castigat acest privilegiu.  Din momentul in care cineva le-a castigat increderea, cei cu ascendentul in Scorpion devin prieteni devotati … atat timp cat si ceilalti raman loiali.

Din punct de vedere social, cei care au ascendentul in Scorpion sunt tacuti, linistiti, singura exceptie fiind situatiile in care se reintalnesc cu un vechi si bun prieten. Sunt pasionali si creativi.
Nativii cu ascendentul in Scorpion sunt foarte hotarati, impulsionati sa castige… fie ca este vorba de un concurs de gatit sau de a obtine un post de director la cea mai mare companie, indiferent care este tinta pe care si-au propus sa o atinga, vor face tot posibilul sa o obtina. Intensitatea cu care-si urmaresc telurile poate rivaliza numai cu tenacitatea de care dau dovada. Le place competitia.

Persoanele cu ascendentul in Scorpion sunt extraordinar de incapatanate si este foarte greu sa le convinga cineva sa se razgandeasca daca ele au luat o hotarare. Sunt creaturi emotionale, dar prefera, mai degraba, sa-si ascunda vulnerabilitatea. Sunt foarte buni si fini observatori ai detaliilor si pot deveni foarte vicleni si perspicace cand trebuie sa isi asume riscuri.

Plini de energie si ambitiosi, nativii cu ascendentul in Scorpion cauta activitati care sunt atat bine recompensate financiar, cat si provocatoare din punct de vedere psihic si mental. Sunt plini de resurse si inteligenti. In situatii de criza, acesti nativi isi vor pastra calmul, curajul si tenacitatea. Cu cat situatia este mai urata si mai dificila, cu atat muncesc mai mult ca sa reuseasca sa duca lucrurile la bun sfarsit.
Persoanele cu ascendentul in Scorpion sunt intuitive si au chiar anumite calitati parapsihice. Datorita acestui fapt, cu atat mai mult ei nu vor renunta la sarcasm, mai ales atunci cand vad ca-i afecteaza pe ceilalti  cat mai profund. Ar putea avea talente de vindecatori.

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun