Ascendent in Taur

Cei care au ascendentul in Taur sunt stabili si capabili. Sunt constanti si responsabili, si sunt loiali, din toata inima, celor pe care ii iubesc. Ei isi fac cu adevarat simtita prezenta… cand intra un asemenea nativ in camera nu ai cum sa nu observi. Fiind rezistenti in fata schimbarii, va fi foarte dificil sa ii convinga cineva pe acesti nativi sa incerce ceva nou. Sunt foarte incapatanati si vor ca lucrurile sa fie facute in felul lor. Inainte de a incerca ceva nou ei trebuie sa fie siguri ca va fi bine. Siguranta reprezinta pentru ei cel mai important aspect, asa ca niciodata nu vor face ceva care sa le-o pericliteze.

Persoanele care au ascendentul in Taur sunt precaute si grijulii. Pot fi inflexibile si fixiste. Sunt mai degraba puternici ca un stejar si nu plapanzi ca o salcie. Iubesc sa aiba parte de cele mai bune lucruri in viata, asa ca au tendinta de a-si face cam toate poftele. Posesia de bunuri materiale este foarte importanta, asa ca ar putea deveni chiar colectionari de anumite obiecte.

Celor care au ascendentul in Taur le plac hainele de calitate, din materiale placute la atingere. Prefera stilul de imbracaminte de la clasic, pana la elegant. Intotdeauna vor fi bine imbracati si vor arata bine chiar si atunci cand tund iarba din curte. Din punct de vedere fizic, majoritatea au o constitutie robusta si puternica. Insa placerea lor de a consuma mancaruri fine ar putea sa le influenteze negativ silueta. Acesti nativi au, de asemenea, probleme de sanatate legate de gat, care se pot extinde spre urechi, ducand de la infectii pana la otite.

In relatii, persoanele care au ascendentul in Taur au tendinta de a fi posesive si nu se despart prea usor de cei/ cele carora le-au daruit iubirea si inima. Unii dintre ei chiar isi vad partenerii ca fiind proprietatea lor. Sunt loiali pana la moarte in momentul in care si-au daruit inima cuiva. Cei cu ascendentul in Taur sunt foarte senzuali… iubesc toate senzatiile fizice si erotice. Prefera confortul oferit de relatiile monogame pe termen lung si pasiunea care poate fi gasita in acestea.

Persoanele cu ascendentul in Taur sunt prezente foarte placute. Sunt linistitori prin stabilitatea de care dau dovada si au o pace interioara foarte atractiva pentru cei din jur. In acelasi timp sunt mai degraba pasivi si indura cu stoicism si rabdare tot raul ce li se intampla. Daca vreti ca un asemenea nativ sa faca ceva, cel mai bine ar fi sa nu il impingeti de la spate, ci sa incercati sa il convingeti. Ii apreciaza foarte mult pe cei care respecta eticheta de comportament si le place foarte mult sa socializeze.

Nativilor care au acest ascendent le place sa-si vada succesul. Si cea mai buna metoda de a face asta, pentru ei, este sa primeasca recompense. Pot avea talente artistice si mult bun gust, iar karisma este destul de des o caracteristica a acestora. Multi dintre acesti nativi sunt artisti sau muzicieni si au un timbru vocal foarte placut. Ar putea face parada de gusturile lor fie prin etichetele hainelor de “firma”, fie prin casa lor frumoasa sau prin masina lor deosebita. Pe de alta parte, unii dintre acesti nativi pot fi foarte timizi, nepoliticosi sau anti-sociali. Unii sunt disperati sa reuseasca sa se agate de tineretea lor, iar altii, din contra, nu sunt preocupati deloc de aspectul lor exterior.

Un asemenea nativ va poate pune la punct in cazul in care aveti opinii eronate intr-un domeniu pe care ei il stapanesc foarte bine. Vor fi politicosi, insa, cu siguranta, va veti da seama de parerea pe care si-au facut-o despre voi. Pot fi constanti mult timp daca si-au propus un anume tel … pot fi foarte tenaci. Binecuvantati cu foarte multa rabdare, acesti nativi vor astepta cat de mult este necesar pentru a-si vedea visul devenit realitate.

Horoscop 2019 Taur

Profilul zodiei Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun