Ascendent in Varsator

In primul si in primul rand, nativii, cu ascendentul in Varsator, sunt niste indivizi unici si nu va vor lasa sa uitati acest aspect. Multe persoane vin la acesti nativi sa ceara sfaturi, deoarece sunt inteligenti si abordabili. De fapt sunt foarte curiosi si de aceea si foarte studiosi, intelectuali. Sunt interesati de orice poate duce la progresul omenirii. Sunt umanisti, idealisti, toleranti si impartiali,  in marea lor majoritate.

Persoanele nascute sub ascendentul Varsatorului au impresia ca au vazut totul in viata, asa ca este dificil ca cineva sa-i socheze. De fapt lor le place sa ii socheze pe cei de langa ei. Le place foarte mult sa obtina reactii de raspuns de la ceilalti. Ar putea avea un simt al umorului ireverentios si linistit, pe care ceilalti il considera agreabil, daca nu chiar demodat.

Cei cu ascendentul in Varsator sunt persoane placute si prietenoase cu toata lumea. Ei se inteleg bine cu toate persoanele, indiferent din ce categorie sociala sau intelectuala sunt acestea, acceptandu-i cu usurinta ca fiind egalii lor. Sunt unici prin faptul ca desi par distanti si detasati, in acelasi timp reusesc sa para si amabili si grijulii… este o contradictie ce merita a fi studiata.

Persoanele nascute sub influenta acestui ascendent se pot simti “speciale” sau “diferite” … si asa s-au simtit intreaga viata. Uneori se simt ca si cand ar fi exclusi de catre toti ceilalti, ca si cand s-ar afla afara si s-au uita prin fereastra la ceea ce se intampla inauntru. Au talentul de a observa si de a deduce ceea ce trebuie facut. De aceea sunt foarte buni la a descoperi cum trebuiesc puse lucrurile cap la cap pentru a functiona.   Acelasi talent il au si in ceea ce priveste asocierea persoanelor intr-un grup. Aceasta abilitate le este foarte utila daca au functia de manager sau daca lucreaza intr-un domeniu in care trebuie facilitata munca in echipa.

Nativii cu ascendentul in Varsator isi exprima in mod clar individualitatea, insa nu o fac intr-o maniera ciudata, care sa-i faca sa sara in ochii celorlalti. De exemplu, se pot imbraca bine, insa se vor accesoriza cu un obiect care-i va face sa se evidentieze in mod placut, in masura in care sa fie interesanti. Cu toate ca sunt foarte deschisi la idei voi, in aceeasi masura pot fi extrem de incapatanati. Sunt inflexibili atunci cand decid ceva, iar uneori ar putea sa incerce sa-i forteze pe ceilalti sa le accepte opiniile. De obicei nu prea vad detaliile, ci vad imaginea de ansamblu, de aceea uneori ar putea trece cu vederea nevoile celor de langa ei. Sunt  independenti. Nu sunt afectati in niciun fel de statut, putere sau avere. Atunci cand sunt interesati de o persoana, sunt interesati numai de ce este si cum este aceea persoana in sine, fara a conta alte influente externe. Atrag cu usurinta prietenii, iar cunostintele vin spre ei ca un fluture noaptea la lumina.

Celor nascuti sub ascendentul Varsatorului le place sa joace rolul de avocatul diavolului si sa ia parte la o cearta buna. Le place libertatea personala, iar acest aspect ar putea reprezenta o problema atunci cand se casatoresc. Felul lor de a fi nelinistiti ii poate impinge sa caute un mediu mai stimulant, daca acela in care se situeaza la momentul respectiv, nu le satisface nevoile fizice sau mentale. Acesti nativi sunt imprevizibili si pot sa aibe comportamente contradictorii.

Persoanele cu ascendentul in Varsator sunt foarte interesate de trecut si de viitor, insa sunt complet pierdute cand vine vorba de prezent. Par a fi mereu nesincronizati cu contemporanii lor. Este posibil sa fie interesati de muzica, design, stiinta sau sociologie. Ar putea avea probleme legate de sanatate din cauza circulatiei sau a artritei.
 

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun