Ascendentul

Calculul Ascendentului in functie de data si ora nasterii.

Ascendentul

Despre Ascendent

Ascendentul este unul dintre elementele foarte importante pentru a putea stabili caracteristicile unei persoane. Ascendentul este semnul zodiacal ce se afla la Est exact in momentul nasterii noastre, de aceea este atat de important sa stim ora exacta la care am fost nascuti, pentru a putea stabili cu exactitate care este ascendentul.

Ascendentul este considerat a fi “masca” pe care o purtam atunci cand ne intalnim cu ceilalti, este prima impresie pe care le-o facem celorlalti. Poate mai degraba este raspunsul rapid al unei persoane fata de mediul ambiant. Ascendentul ne dezvaluie care sunt armele noastre de aparare si care este felul in care reusim sa facem fata problemelor de zi cu zi. Energiile semnului nativ si conditionarile impuse de ascendent sunt evidente pentru cei de langa noi. Ascendentul ne dezvaluie care este prima reactie individuala si fireasca a noastra atunci cand intalnim oameni si situatii noi.

Ascendetul ne ofera informatii foarte importante despre personalitatea cuiva. Este un element cheie care poate face posibila interpretarea anumitor trasaturi de personalitate, a unora dintre caracteristici si a felului in  care suntem perceputi de catre ceilalti, insa ofera informatii si despre starea de sanatate, aspectul fizic si chiar despre trasaturile negative. Unii astrologi considera chiar ca influenta ascendentului este chiar mai puternica decat influenta exercitata de Soare si Luna in astrograma individului.

La fel ca si in horoscop, ascendentul este impartit in cele 4 elemente principale: Pamant, Apa, Aer si Foc (semnele de Foc sunt optimiste si pline de energie, semnele de Pamant sunt pragmatice si stabile, semnele de Aer sunt cele mai bune in comunicare, iar semnele de Apa sunt emotionale si intuitive).

Pentru a va putea calcula ascendentul trebuie sa completati in casetele de pe aceasta pagina datele legate de ziua, luna, anul si ora si minutul nasterii si veti afla care este ascendentul. Tot ce va ramane de facut este sa cititi despre felul in care ascendentul va influenteaza viata, care sunt trasaturile pozitive sau negative pe care acesta vi le atribuie.

Free and fun