Compatibilitatate Balanta - Berbec

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Cand Balanta intalneste pentru prima oara Berbecul, atractia pluteste in aer. Incantatoarea Venus (cea care va guverneaza zodia) se intalneste cu Marte cel plin de energie, care este pasionalul guvernator al Berbecului. Venus este multumita de aceasta atractie, iar doritorul Marte va sprijina, astfel ca in dormitor vor avea loc reale focuri de artificii.

Cheia acestei intalniri este urmatoarea: in timp ce dumneavoastra stati sa cumpaniti daca este bine sa intrati in relatie, cat va dura si incotro se va indrepta, Berbecul este deja gata sa treaca la actiune. Acest fapt reprezinta insa numai jumatate din atractia dintre voi. Aceasta creatura decisa este fascinanta si va atrage ca un magnet, asa ca veti fi atras/a de incantarea cu care Berbecul vrea sa va descopere. Dar oare va dura aceasta relatie?

Amandoi sunteti firi romantice. Dar in timp ce dumneavoastra vreti sa va atingeti idealul prin armonie, Berbecul actioneaza cu indrazneala si va va  infrange rezistenta pentru a obtine astfel ceea ce-i doreste inima. Initial veti admira independenta si flerul Berbecului. Totusi, in timp, daca vreti sa pastrati pacea si armonia, va trebui sa iertati multe scapari si chiar greseli ce se nasc din nerabdarea si agitatia Berbecului. Va putea oare Berbecul sa isi ceara iertare fara a-si stirbi sarmul naiv si spiritul intreprinzator care va plac atat de mult? Hmm, iata ceva la care trebuie sa mai cugetati!

Berbecul, semn de Foc, este fascinat de stilul dumneavoastra elegant, insa va putea interpreta placerea dumnevoastra de a coopera ca fiind din interes, din moment ce Berbecul considera ca acesta este cel mai important lucru din lume. Semnele de foc isi personalizeaza experientele si se vad pe ei insisi ca fiind centrul tuturor lucrurilor. Aratati-i Berbecului ca dumneavoastra vedeti in jur lucruri mult mai interesante decat propria persoana si ca este de datoria voastra sa le cantariti si sa le evaluati.

Amandoura va place sa teatralizati si aveti preocupari pasionale. In aceasta relatie cu suisuri si coborasuri, impulsivitatea Berbecului ar putea sa se ciocneasca cu nevoia dumneavoastra de a cantari si analiza situatiile. Va place sa va examinati optiunile pe termen lung, insa Berbecul, in loc sa stea sa astepte, este in stare sa o ia pe cai gresite si abia apoi sa remedieze situatia, din mers. Berbecului nu ii place agonia indeciziei. Iar dumneavoastra, pe de alta parte, considerati graba si impulsivitatea Berbecului ca fiind obositoare. Puteti fi aliati foarte puternici daca reusiti sa lucrati la unison, insa daca nu, cu greu veti reusi sa va puneti de acord in ceea ce priveste maniera de abordare a lucrurilor  si situatiilor.

Berbecul si Balanta sunt semne cardinale, asa ca partenerul dumnevoastra va trebui sa invete ca este necesar sa cedeze din cand in cand, in caz contrar trebuind sa plateasca un pret. Eforturile reciproce in ceea ce priveste armonia conjugala sunt esentiale, mai ales ca dumneavoastra va place sa dezbateti situatiile insa nu suportati conflictele. Indrumati-l pe partenerul Berbec de pe campul de batalie spre masa de negocieri.
Aceasta relatie ar putea fi una de-a dreptul grozava, daca ati reusi sa invatati sa va sprijiniti reciproc si sa va incredeti unul in celalalt. Fara un asemenea sprijin, Focul si Aerul vor arde cu intensitate mare si se vor stinge foarte rapid.

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun