Compatibilitatate Balanta - Fecioara

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Cand se intalnesc Balanta si Fecioara, se intalnesc de fapt doi idealisti. Dumneavoastra cautati idealurile de cooperare, frumusete si dreptate prin influenta gentila si pasionala a lui Venus. Fecioara cauta perfectiunea de sine si chiar si pe cea a lumii.
Fecioara este cugetatoare si analista datorita influentei agilului Mercur. Acest fapt ii aduce inteligenta, dar si un anumit nivel de tensiune nervoasa. Idealurile de dreptate ale Balantei se oglindesc in idealurile de corectitudine ale Fecioarei. Sunteti persoane diferite care se intalnesc pe o baza comuna. Totusi inclinatiile dumneavoastra pentru viata sociala intensa si placerea de a circula mereu nu vor fi pe placul Fecioarei, care se va simti nesigura atunci cand trebuie sa se afle in centrul atentiei.

Impreuna reusiti sa va asociati  bine cu ceilalti si sa evitati conflictele. Balanta si Fecioara sunt oratori cu minti agere. Totusi Balanta, care este un semn de Aer, are grandoare si stil,  ii place sa vorbeasca de dragul de a vorbi, la fel de mult cum ii place si o dezbatere inteleapta, pe cand Fecioarei, care este un semn de Pamant, ii plac discursurile directe.

Dupa un timp, pot aparea divergente intre perspectivele dumneavoastra largi, dar cam superficiale si spiritul analitic si atentia la detalii a Fecioarei. Desi este curtenitoare si amabila, Balanta nu suporta critica prea bine, si cu atat mai putin stilul direct si aprig de vorbire al Fecioarei.  Daca nu va place conformitatea unei familii, atunci Fecioara nu este o alegere buna pentru dumneavoastra ca si partener de cuplu. Fecioara este precauta, ca sa nu zicem chiar zgarcita, iar gusturile dumneavoastre sunt chiar scumpe. Fecioara nu are nici rabdarea si nici timpul pentru ambiguitati. Asa ca toate “gogosile” spuse de Balanta sunt repede anihilate de Fecioara.

Va completati unul pe celalalt si comunicati bine. Felul de a fi spiritual al Fecioarei completeaza bine umorul Balantei. Dumneavoastra agonizati cand trebuie sa luati o decizie. Fecioara isi face mereu griji prea multe. Totusi, Fecioara va prefera sa treaca la actiune in loc sa stea si sa discute in van. Sa stiti cand trebuie sa incetati cu discutiile si sa treceti la actiune este cheia spre armonie. Sunteti foarte compatibili in dormitor; sunteti persoane pasionale, atrase de o iubire idealizata, desi fiecare cauta aceasta dragoste in mod diferit.

Daca va veti explora si indeplini fiecare, reciproc, fanteziile si visele, atunci relatia va decurge bine. Combinatia dintre agilitatea Aerului si pragmatismul  Pamantului nu este usoara, desi rezultatul ar fi unul plin de satisfactii. Balanta, care este semn cardinal, ghideaza drumul, iar Fecioara, care este un semn mutabil, contribuie prin intermediul inventivitatii si a sfaturilor nepretuite, in timp ce trece deja la actiune. Este bine sa ascultati de partenerul dumneavoastra, care este usor adaptabil. Nimeni nu va munci mai mult decat Fecioara, daca va fi lasata sa isi vada de lucrurile sale. Balanta, incearca sa nu fi prea autoritara! Este adevarat ca sunteti un cuplu mai degraba ciudat, insa daca veti reusi sa va gasiti liantul relatiei, aceasta va deveni o pereche de ne-egalat!

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun