Compatibilitatate Balanta - Gemeni

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Este clar o atractie instanta intre voi! Veti iubi atractia execitata de spiritualii Gemeni inca din momentul in care privirile voastre se vor intalni. Avand in vedere ca impartasiti acelasi stil si aveti in comun atractia catre varietate si distractie, nu va fi dificil sa va mentineti mereu treaz interesul unul fata de celalalt. Aceasta compatibilitate entuziasta si fabuloasa se poate muta cu usurinta in dormitor, pentru ca apoi sa se reflecte si in viata sociala  si chiar dincolo de ea. Si, apropos de dormitor, acole unde dragostea este pentru voi o nesfarsita “zbenguiala”, amandoi veti ridica acest aspect pe cote nebanuite. Amandoi sunteti indragostiti de dragostea insasi, iar atingerea senzuala si felul spiritual de a fi al Gemenilor va vor fermeca si inrobi efectiv. Pentru amandoi este o placere sa experimentati, si cu toate astea niciunul dintre voi nu este gelos, si nici exagerat de posesiv asa cum sunt alte semne din zodiac. Este o combinatie ideala.

Sunt atat de multe de spus, deoarece vantul lui Venus, care guverneaza Balanta, se potriveste atat de bine cu agila briza a lui Mercur, cel care guverneaza Gemenii. Nevoile voastre sociale sunt compatibile, deoarece amandoi sunteti  curiosi, afectuosi si plini de viata. Pentru amandoi este o incantare sa va faceti prieteni, insa dumneavoastra aveti tendinta de a cultiva si pastra aceste relatii, pe cand Gemenii sunt atrasi mereu de fete noi.

Preocuparile intelectuale si comunicarea sunt proprii semnelor de Aer, asa ca impreuna veti discuta si veti pune sub semnl intrebarii o mare varietate de subiecte. Dezbaterile dintre inteligenta (si totusi atat de indecisa) Balanta si curiosul Taur vor fi bogate si variate. Desi amandoi sunteti reprezentanti ai semnelor de Aer, Balanta este pana la urma un semn cardinal si ii place sa triumfe, in timp ce mutabilii Gemeni vor trebui sa joace rolul de avocat al diavolului si vor trebui sa ocupe pozitia din cealalta extrema. Discutiile ar putea deveni lungi si istovitoare, insa amandorura va place sa faceti ajustari si sa puneti in balanta diferite elemente. Balanta isi va schimba pozitia la fel de des pe cat Gemenii isi vor schimba opinia.

Desi amandoi aveti sarm, gusturile voastre in materie de moda sunt diferite. Balanta cea cu mult bun-gust, este punctul focal al elegantei si al chic-ului, asa ca ar putea sa ramana pe ganduri cand va sesiza abundena de culori selectata de “tacanitii” Gemeni. Cu toate acestea, in ciuda ciocnirilor ocazionale intre minte si inima, care apar intre acesti nativi,  acest parteneriat functioneaza bine atat ca relatie amoroasa, cat si ca relatie de afaceri, dar mai ales in domeniul artei comunicationale. Nehotarata Balanta va accepta cu placere sfaturile, insa in cele din urma va lua singura deciziile, in ciuda reputatiei sale de a oscila. Balanta este conducatoarea, in timp ce Gemenii sunt asociatii capabili si benevoli.

Mutati-va dinspre intelegerea teoretica si conceptuala spre domeniul actiunilor pragmatice, caci cu atata Aer in jur este posibil sa se creeze o tornada de idei care ar putea sa nu lase nimic concret in urma sa. Vor fi multe discutii, insa aproape nicio actiune efectiva si concreta. Amandoi stiti cum sa ii fermecati pe ceilalti pentru a face diverse lucruri pentru voi, dar inainte sa incercati sa cuceriti lumea asigurati-va ca aveti suficienta energie si baza materiala.
Va simtiti bine impreuna si va completati unul pe celalalt foarte bine (atat timp cat reusiti sa ramaneti concentrati). Este o combinatie mai mult decat perfecta!

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun