Compatibilitatate Balanta - Leu

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Intalnirea dintre voi este cu adevarat binecuvantata. De fapt este compatibilitatea perfecta! Senzuala Balanta si dinamicul Leu sunt un duo elegant si dinamic, care aprinde focuri de artificii in dormitor si reuseste sa isi pastreze energia si la bine si la rau.
Ce cuplu romantic! Ambilor va place sa iubiti! Amandoi idolatrizati persoana pe care o iubiti.  Ambii inpartasiti un simt natural pentru stil si teatralizare, si intotdeauna faceti totul in mare maniera. Filmului vietii voastre impreuna nu-i va lipsi incantarea si nici costumele frumoase. Insa intiga ar putea fi subiect de dezbatere.

Cand Balanta, semn cardinal, intalneste Leul, semn fix, Balanta este cea care trebuie sa invete sa acorde teritoriu.  Aceasta nu va reprezenta o problema pentru dumneavoastra, si asta deoarece, dintre toate celelalte semne sunteti zodia cea mai orientata spre ceilalti. Cu toate acestea Leul va invata si sa asculte si sa vorbeasca. Metoda de a scoate ce este mai bun si din dumneavoastra si din partener, este sa va aduceti aminte de regulile despre Foc si Aer. Prea mult aer si focul va arde fara pic de control prea putin aer si flacara se va stinge.

Sunteti o persoana care conduce si care gandeste, asa ca ideile dumeavoastra il vor stimula pe inflacaratul dumeavoastra partener sa treaca la actiune. Totusi daca veti permite dezbaterii sa se prelungeasca prea mult sau sa devina indecisa, Leul isi va pierde rabdarea. Leul este un semn fix, ce are o baza atitudinala ferma. Cu blandete, incercati sa il stimulati pe partenerul dumneavoastra sa vada si celelalte aspecte ale lucrurilor. Cereti-i ajutorul atunci cand sunteti nesigur/a de ceva. Leii sunt generosi si le place sa arate asta, insa in general ei considera ca au mereu dreptate, asa ca nu vad rostul unor alte discutii. Daca insa il veti “orbi” pe Leu cu cultura dumneavoastra, acesta se va retrage pe un teritoriu pe care il cunoaste, si de acole va incepe sa “maraie” sau sa stea imbufnat. Daca ii veti spune Leului ce trebuie sa faca va veti lovi de o rezistenta care va va epuiza. Cea mai buna abordare este aceea de a-l lasa sa creada ca ideile si strategiile ii apartin,  de fapt si de drept. Fiti diplomat cu Regele si o veti duce bine.

Concret, Leul este mult mai puternic si mai hotarat decat sunteti dumneavoastra. Nu ati putea cere un partener mai loial decat acesta. Acest nativ va va sta alaturi la bine si la rau.
Leul este o creatura foarte mandra. Niciodata sa nu il injositi si sa nu radeti de el in public. In acelasi timp nu trebuie sa va fie frica sa va ciondaniti cu Leul dumneavoastra, insa va trebui sa faceti asta cu multa gratie. Leul este o persoana neinfricata si plina de energie si are nevoie de situatii dificile, care sa-i testeze rezistenta. Daca sunteti delicat, inteligent si pregatit sa reprezentati puterea din spatele tronului, veti avea un partener pe viata cu care veti putea imparti dragostea si succesul.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun