Compatibilitatate Balanta - Rac

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Balanta si Racul sunt semne cardinale, puternice si nascute pentru a conduce. Cand semnele cardinale se intalnesc vor exista intotdeauna ciocniri intre vointe si orgolii, asa ca telurile pe care vi le propuneti trebuie sa fie demne de compromisurile pe care le veti face. La inceput Balanta si Racul vor parea ca sunt in armonie deplina. Amandoi sunteti sensibili si romantici, asa ca ritmurile naturale ale intalnirii dintre voi sunt foarte atragatoare.

Racul, semn de Apa, lasa lucrurile sa se desfasoare in ritmul lor natural. Acest aspect se potriveste foarte bine si cu inclinatia dumneavoastra nativa de a cantari toate optiunile, asa ca este un lucru bun ca niciunul dintre voi nu este grabit. Racul, care este guvenat de Luna, va absorbi efectiv atentia entuziasta pe care i-o acordati, iar in schimb va va oferi confortul placut al sigurantei emotionale. In dormitor va fi pasiune intensa, dar nu va trece mult pana cand fiecare dintre voi va incepe sa caute nistre granite. Incantatoarei Balante ii place sa conduca si sa dicteze, insa  se va lovi de neclintitul Rac, care este adanc inradacinat in paternuri familiare si  sigure. Daca discutiile despre cine ce face si cand, vor deveni o batalie intre voi, nevoia dumneavoastra de a discuta si a pune intrebari se va ciocni cu nevoia de securitate a Racului. Nu agravati lucrurile incercand sa aflati ce se intampla daca Racul nu este pregatit sa discute.

Schimbatorul dumneavoastra ciclu de atentii si interese se va ciocni cu ciclul schimbarilor de dispozitie a Racului. Cu cat va creste nevoia dumnevoastra de atentie si feed-back, cu atat Racul se va inchide in sine si va fi mai morocanos. Si Racul are nevoie de reasigurari emotionale, insa este prea mandru ca sa ceara asta. Monitorizati cu atentie schimbarile de dispozitie ale partenerului dumneavoastra penru a putea pastra armonia, deoarece Racul nu suporta sa fie cicalit si nici macar bagat in seama atunci cand este in retragerea sa proverbiala. De cele mai multe ori Racul este inclinat sa ignore stresul, pe cand dumneavoastra preferati sa discutati despre asta.

Amandoi sunteti idealisti, asa ca veti gasi teren comun in valorile sociale, daca veti reusi sa va ordonati prioritatile. Fiind semn de Aer, liberala Balanta va cauta mereu dreptatea si echilibrul si isi concentreaza atentia asupra partenerului sau, in schimb conservatorul Rac este protectorul casei si familiei si a valorilor care le sustin pe acestea. Dumnevoastra veti lupta pentru o cauza, iar Racul va lupta sa si le apere pe ale sale. Daca un ideal mai mare le pune in pericol pe cele personale este posibil sa ajungeti sa cunoasteti la ce sunt utilizati clestii Racului.

Amandoi iubiti armonia din casa, asa ca va potriviti bine in acest sector, si amandoi sunteti adeptii atentiilor romantice si a dragalaseniilor. Simtul dumneavoastra ascutit in ceea ce priveste moda tinde sa frizeze extravaganta, iar in acel moment Racul prevazator va tine banii strans in clesti. Dumnevoastra va place sa fiti in mediu social, insa Racul este cel mai fericit cand sta acasa. Discutati aspectele financiare cu grija si finete. Aceasta relatie functioneaza cel mai bine atunci cand interesele legate de munca sau de familie va aduc impreuna. Fara asemenea interese furnizate de Luna  compatibila cu alti factori din astrograma, aceasta batalie nu prea merita efortul.

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun