Compatibilitatate Balanta - Taur

avatar zodia Balanta avatar zodia Balanta

Cardinalul semn de Aer Balanta, guvernat de Venus, il intalneste pe semnul de Pamant Taur, guvernat de tot de Venus, iar aceasta intalnire este ciudata. Faptul ca Venus guverneaza ambele parti implicate in relatie ar trebui sa ii dea mai mult potential acestei uniuni, insa Balanta si Taurul sunt creaturi foarte diferite! Avand in vedere ca voi aveti in comun dragostea pentru frumos si ura fata de conflicte, la inceput Taurul vi se va parea fascinant, ca fiind o specie rara. Totusi Taurul este o creatura care iubeste rutina, pe cand dumneavoastra iubiti schimbarea si incantarea reprezentata de tot ceea ce este nou, asa ca nu va trece mult timp pana cand Taurul va incerca sa o atraga pe viguroasa Balanta spre o “zona mai sigura”, cu care aceasta insa nu este compatibila.  Dumneavoastra iubiti sa vi se dea atentie si sa interactionati, nu sa vi se impuna limitari!

Este caracteristica semnului dumneavoastra tendinta pe care o aveti, de a va gandi la lucruri, de a le cantari si de a le discuta cu cei dragi sau in lipsa lor cu oricine este in acel moment alaturi de voi. Taurul s-ar putea plictisi rapid de aceasta tendinta a dumneavoastra de a discuta despre totul, incepand cu ce culoare trebuie sa aibe asternuturile de pat, pana la modul in care se aseaza prajiturile pe farfurie.

Taurul iubeste frumosul, insa in acelasi timp isi face simtita prezenta si influenta exercitata de faptul ca este un semn de Pamant, asa ca acesta va iubi situatiile simple si directe, cat si raspunsurile de tipul “da” sau ”nu”. Aceast aspect va nu va fi deloc satisfacator pentru Balanta, care este semn de Aer, si careia ii place sa dramatizeze si iubeste chiar si agonia indeciziei. Daca veti spune vreodata “Hai sa facem asta, pentru ca mi se pare dragut” nu veti obtine decat un refuz categoric de a mai discuta, pe cand pentru dumneavoastra ar fi putut fi o dezbatere incantatoare.

In dormitor amandoi veti fi foarte incinsi si pasionali la inceput, pentru ca amandoi impartiti placerea pentru arta seductiei si va place sa va lasati convinsi si atrasi printr-o persuasiune blanda si excitanta. Totusi, incantarea dumnevoastra, legata de anumite aspecte mult mai elaborate in ceea ce priveste arta amorului, se va confrunta in curand cu preferinta Taurului pentru lucruri simple si nesofisticate.

In general, Taurul nu este inclinat sau atras de chestiuni care tin de dreptate, cu exceptia cazurilor in care in harta sa astrala exista anumite influente. Totusi Taurul ar putea considera ca interesul dumneavoastra fata de acest domeniu este enigmatic, iar per final este o pierdere de timp si energie. Daca incapatanatul dumneavoastra partener nu poate suporta ideile si opiniile voastre puternice, exista posibilitatea sa apara ceva ciocniri intre dumneavoastra si acest semn incapatanat si cu idei fixiste. Insa ati putea gasi interese comune in arta, deoarece ambii sunteti admiratori ai bunului gust. De asemenea si aspectele legate de munca sau de interesele financiare comune ar putea sa va reuneasca.

Pana la urma aceasta nu este o relatie usoara. Daca amandoi veti lucra la imbunatatirea aspectului legat de acceptarea diferentelor dintre voi,combinatia dintre Aer si Pamant ar fi avantajoasa. Daca nu veti reusi sa va gasiti armonia impreuna, atunci Balanta ar trebui sa isi caute dragostea in alta parte, in timp ce Taurul va sta si va astepta urmatoarea potentiala partida.

Horoscop 2019 Balanta

Profilul zodiei Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun