Compatibilitatate Berbec - Gemeni

avatar zodia Berbec avatar zodia Berbec

Focul si Aerul se intalnesc impreuna in aceasta relatie, iar valvataia ce rezulta dintre ele se poate vedea de departe. Marte, care guverneaza Berbecul gaseste un companion abil si adaptabil in Mercur, planeta care guverneaza Gemenii. Entuziasmul si curajul nebunesc al Berbecului il atrage foarte mult pe nelinistitul si curiosul nativ din Gemeni. Impreuna puteti traversa multe orizonturi, atat mentale, cat si emotionale sau geografice.

Atractia intre voi va fi spontana, deoarece amandoi actionati rapid si sub impulsul momentului.
Abilitatea Gemenilor de a lucra cu si pentru oameni este un mare avantaj. Gradul ridicat de incantare si excitare ce apare spontan va va aduce o viata amoroasa viguroasa. Atingerea gentila a Gemenilor va va incanta si va va subjuga, dar invatati sa va diversificati si dumneavoastra abordarea, nu practicati mereu aceeasi rutina, pentru a putea astfel satisface curiozitatea permanenta a Gemenilor. Rasul si conversatiile relaxante sunt la fel de importante in viata sexuala ca si varierea pozitiilor sexuale (aspect care va place ambilor).

Daca veti deveni prea autoritar si posesiv il veti indeparta pe partenerul din Gemeni, care va prefera sa plece din relatie. Va puteti schimba reciproc, deoarece amandoi sunteti firi entuziaste, va place sa discutati si nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume. Insa trebuie sa fiti cu bagare de seama, deoarece Gemenii nu suporta conflictele deschise si directe. Incercati sa va moderati irascibilitatea! Ambii uitati repede supararea si nu sunteti persoane care sa poarte ranchina. Agilitatea mentala a Gemenilor joaca un rol crucial atunci cand vine vorba de binele vostru comun, reusind sa gaseasca solutii alternative in situatiile in care dumneavoastra ati reactiona pur si simplu sub impulsul momentului. Tineti cont de ideile partenerului dumneavoastra inteligent si inimos. Gandirea sa ingenioasa va poate veni in ajutor in strategiile dumneavoastra si va poate face sa vedeti anumite aspecte subtile peste care poate ca ati fi trecut cu vederea sau le-ati fi ignorat. Ascultati-va reciproc si cumpaniti bine lucrurile, pentru ca astfel, puteti realiza lucruri marete impreuna, atat in viata de zi cu zi, cat si in afaceri.

Placerea pentru efortul fizic, pe care o aveti in comun se poate materializa usor in competitii sportive sau atletice, caci ambii sunteti persoane viguroase. Daca insa Gemenii vor reusi sa va invinga la acestea si nu va vor lasa sa castigati intrecerile, incercati sa va controlati irascibilitatea si imbufneala. Si nu incercati sa fiti prea posesivi. Daca incercati sa ingraditi un nativ in Gemeni, aceasta agila creatura va va scapa printre degete.

Gemenii au nevoie de varietate si stimulare.
Gemenii va vor fi fideli atata timp cat nu veti insista sa fiti voi centrul universului lor. Berbecii si Gemenii se inteleg atat de bine in relatie, incat la un moment dat veti ajunge sa fiti prea siguri de ea si sa nu mai faceti eforturi pentru a o cultiva. Este foarte usor sa lasati totul in urma si sa cautati alte orizonturi, pentru ca ambilor va place provocarea oferita de lucrurile noi si diferite. Nu va pripiti si apreciati ceea persoana versatila si buna pe care o aveti langa voi. Ar putea fi relatia perfecta!

Horoscop 2019 Berbec

Profilul zodiei Berbec

Compatibilitati Berbec

Free and fun