Compatibilitatate Berbec - Rac

avatar zodia Berbec avatar zodia Berbec

Intalnirea dintre Marte- ce guverneaza Berbecul, care este un semn de Foc si Luna- ce guverneaza Racul, care este un semn de Apa este una dificila. Persistenta va va fi rasplatita, insa pentru a putea merge impreuna pe acelasi drum, trebuie mai intai sa acceptati diferentele care exista intre voi.

Initial atractia este intensa, insa pe parcurs veti realiza ca intensitatea ei se bazeaza de fapt pe lucrurile pe care nu le intelegeti unul despre celalalt. Amestecul dintre Foc si Apa duce la multa pasiune. Atractia sexuala este intensa, insa felul grosolan si brutal de a fi al Berbecului il va face pe Rac sa se retraga in carapacea sa si sa ceara romantism si sensibilitate pentru a iesi de acolo. Insa la aceste cereri Berbecul ramane surd, ceea ce ar putea duce la o ruptura brusca a relatiei. Aveti o predispozitie de a fi mereu agitati, fapt care se poate ciocni in mod neplacut de proverbialele toane ale Racului. Plini de energie debordanta, Berbecii vor considera ca viata emotionala a Racilor este misterioasa, plina cu ganduri secrete si nevoie de intimitate, specifica semnelor de Apa. Vai de bietul Berbec care va bate la usa carapacei unui Rac atunci cand acesta este retras in ea si are agatat semnul cu “Nu deranjati!”

Ca si Berbecul, Racul este semn cardinal, ceea ce inseamna ca va actiona vehement atunci cand circumstantele o cer. Asta nu inseamna insa ca Racul va accepta sa fie impins de la spate in ritmul Berbecului. Racii isi fac multe griji si cantaresc bine lucrurile inainte de a lua o hotarare, si nu le place sa fie zoriti sa actioneze sau sa decida. Cand cineva observa din afara felul de a actiona al Berbecului poate spune cu certitudine ca acesta o face rapid, sub impulsul momentului, in timp ce pentru Rac este mult mai importanta siguranta.

Berbecului i se scurg banii printre degete si cheltuie fara masura, in schimb, Racul tine de bani mai ceva ca un vistier.
Independenta Berbecului si faptul ca uneori acestuia ii place sa-si mai arunce privirea si prin jur, pot trezi in posesivul Rac gelozia.

Berbecului ii place agitatia, pe cand Racul prefera linistea si siguranta caminului sau. Daca insa Racul va incerca sa il tina in frau pe Berbec si sa ii limiteze libertatea de miscare, relatia se va termina cat ai zice peste!

Totusi, vor fi momente cand si Berbecul va fi pe aceeasi lungime de unda cu Racul. Trebuie ajuns la un acord in ceea ce priveste administrarea casei. Aceasta ar putea fi si sansa de a-si salva relatia. Daca un Berbec si un Rac isi intemeiaza o familie, nu veti mai reusi sa gasiti niste protectori mai buni ai acesteia. La fel si in afaceri, daca acesti nativi vor reusi sa se inteleaga si sa colaboreze reciproc, vigoarea Berbecului, cumulata cu precautia Racului vor fi premizele unei afaceri de succes.

Nu uitati ca Racul este foarte sensibil si usor de ranit.
Daca i-ati ranit sentimentele, cu greu va va mai ierta. Pentru ca un Berbec si un Rac sa aibe o relatie buna este nevoie de respect reciproc si de stabilirea unor limite foarte clare. Fara indeplinirea acestor conditii nu se va ajunge decat la un singur rezultat: esecul; combinatia clasica dintre foc si apa nu duce decat la formarea aburului. Si atat!

Horoscop 2019 Berbec

Profilul zodiei Berbec

Compatibilitati Berbec

Free and fun