Compatibilitatate Berbec - Taur

avatar zodia Berbec avatar zodia Berbec

Berbecul face cunostinta cu Taurul!
In aceasta intalnire monumentala, fiecare va considera ca fiinta misterioasa din fata sa este fascinanta. Maretul Marte din Berbec intalneste blajinul Venus din Taur. Vi se pare ca aveti atat de multe lucruri in comun, hotarare, sinceritate absoluta si o pofta nebuna de viata si pentru placerile vietii. Si totusi, diferentele radicale dintre voi vor deveni foarte curand evidente. Berbecul hotarat va initia si va duce la bun sfarsit lucrurile, pe cand Taurul are nevoie de timp si sa faca totul in ritmul sau propriu, rezistand cu incapatanare oricarei tentative de a-l forta sau grabi.

Berbecul este un semn de Foc, iar Taurul este semn de Pamant.
Cand focul se “confrunta” cu pamantul, nu va reusi decat sa zgarie suprafata, suficient cat sa descopere temelia solida si rezistenta a acestuia. De aici pot rezulta conflicte foarte usor. Daca veti incerca sa va opuneti unui Taur veti descoperi ca acesta este mult mai puternic pe termen lung, cu atat mai mult cu cat perseverenta nu este una dintre calitatile dumneavoastra. Opriti-va si re-examinati situatia, caci desi Taurul este o fiinta pasnica, in comparatie cu vigurosul si nestatornicul Berbec, nimic nu este mai periculos si nu face sa sara mai multe scantei decat un Taur care a fost silit sa faca ceva. Insa sinceritatea fatisa pe care ati apreciat-o in partenerul dumneavoastra, se poate transforma intr-o arma directa in cazul in care nu reusiti sa gasiti echilibrul corespunzator intre forta de actiune (Berbecul) si cea de reactiune (Taurul).

Berbecul este posesiv si poate fi gelos, la fel ca si Taurul.
Berbecul are nevoie sa fie in centrul atentiei partenerului, insa la fel de mult are nevoie si sa fie independent si liber. Insa Taurul are nevoie de reasigurari si ca dumneavoastra sa participati activ la consolidarea sigurantei sale. Taurul poate fi fericit acasa, in rutina simpla si confortul vietii de zi cu zi, pe cand voi Berbecii sunteti deschizatori de drumuri si vreti sa va urmariti visele. Taurului ii place sa faca economii, sa fie traditionalist si sa se simta in siguranta, asa cum este normal pentru un semn de Pamant. Diferentele intre aspiratiile voastre, vor trebui sa fie analizate si rezolvate, caci altfel stilul de viata riscant si cheltuielile exagerate pe care Berbecii le adora, se vor transforma in surse permanente de frustrare pentru partenerul Taur.

In dormitor, atat Berbecul cat si Taurul sunt firi pasionale, care iubesc deliciile carnale. Totusi, dupa ce nebunia si pasiunea inceputului se vor fi domolit, Taurii vor prefera partidele de amor mai elevate si de mai lunga durata, pe cand Berbecii vor avea porniri pasionale numai pentru catva momente (e drept ca acestea nu vor lipsi, insa vor dura numai cateva momente!). Invatati sa satisfaceti poftele mult mai senzualului Taur, sau veti fi nevoit sa suportati consecintele. Una peste alta acest cuplu, intre un Berbec si un Taur, este destul de greu de mentinut, si necesita din partea amandoura eforturi de a invata si a se ajusta unul la celalalt. Focul si Pamantul lucrand impreuna pot cuceri lumea cu hotararea lor conjugata, curajul si simtul practic pe care amandoua semnele le detin. Insa daca nu veti reusi sa faceti lucrurile sa mearga si nu veti colabora, veti ajunge in punctul in care nu veti mai avea nicio cale de scapare, nu veti mai putea comunica si va veti confrunta cu diferendele care vor exista mereu intre voi doi.

Horoscop 2019 Berbec

Profilul zodiei Berbec

Compatibilitati Berbec

Free and fun