Compatibilitatate Capricorn - Balanta

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Aceasta nu este cea mai confortabila combinatie din Cosmos, din mai multe motive, insa asta nu inseamna ca voi doi nu puteti invata sa va intelegeti si sa va iubiti foarte mult. De fapt, de indata ce invatati sa va respectati si sa va apreciati calitatile si defectele, amandoi puteti deveni persoane mult mai bune. Este nevoie doar de intelegere si rabdare, si poate si de o buna plasare a Lunii si a ascendentului!

Guvernata de iubitoarea de placeri Venus, Balanta este preocupata de eticheta sociala adecvata si de manierele rafinate. Acest lucru va convine de minune, deoarece Saturn va incurajeaza sa afisati cele mai bune insusiri pe care le aveti si cel mai bun comportament. Balanta (care reprezinta exaltarea lui Saturn) este semnul corectitudinii si echilibrului, ceea ce se potriveste din nou cu felul dumneavoastra de a fi. De altfel exista mai multe motive pentru care va place atat de mult compania partenerului/ partenerei din Balanta. Probleme apar numai atunci cand realizati faptul ca fiind ambii semne cardinale, amandoi vreti sa conduceti. Si ar putea sa se sfarseasca urat, pentru ca fiecare dintre voi are idei complet diferite despre cum ar trebui sa se desfasoare lucrurile. Va trebui sa invatati sa apreciati modurile diferite in care Balanta reuseste sa duca la bun sfarsit lucrurile, iar in schimb, ea sau el, va trebui sa invete sa aprecieze tehnicile dumneavoastra personale.

Balantei, fiind un semn de Aer, ii place sa traiasca cu capul in nori, cu mult deasupra Capricornului cel Pamantean. Balanta este fascinata de idei,  insa dumneavoastra insistati asupra dovezilor concrete, materiale: daca nu puteti sa atingeti sau sa vedeti, atunci la ce bun? La ce va serveste? Balanta ar putea sa va frustreze prin indecizia sa ingrozitoare, osciland inainte si inapoi intr-o mare de argumente pro si contra. Dumneavoastra, pe de alta parte, va decideti si ramaneti constanti asupra hotararii, iar daca se intampla cumva sa va inselati, va va veni foarte greu sa acceptati asta. O puteti ajuta pe Balanta sa fie mai hotarata, iar aceasta, la randul sau, va poate ajuta sa acceptati faptul ca uneori alegerile nu sunt intotdeauna usor de facut.

Acesta ar putea fi un parteneriat dificil, insa poate functiona bine, mai ales atunci cand exista aspecte armonioase intre Luna si ascendent. Cu toate ca aveti temperamente si motivatii foarte diferite, puteti invata sa colaborati impreuna intr-un mod productiv si semnificativ.

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun