Compatibilitatate Capricorn - Berbec

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

“Bebelusul” zodiacului (cea mai “tanara” zodie este Berbecul) poate parea un partener cel putin ciudat pentru Batranul Cosmic, insa de indata ce invatati sa va respectati reciproc punctele forte si slabiciunile, veti deveni cei mai buni prieteni. Evident ca intai va trebui sa treceti peste impulsul de a intra in competitie unul cu celalalt, si sa hotarati, de comun acord, sa faceti o echipa impreuna. Poate ca fiecare dintre voi are felul sau diferit de a-si realiza telurile sau a-si indeplini dorintele, insa, in final, probabil ca veti invata sa apreciati diferentele dintre voi.

Capricornul si Berbecul sunt semne cardinale, asa ca amandoi aveti dorinta de a conduce. Principala diferenta dintre voi este ca Berbecul, cel guvernat de Marte, se va grabi sa se arunce cu capul inainte fara a cugeta macar, in timp ce dumneavoastra, care sunteti guvernat de conservatorul Saturn, va veti planfica cu foarte multa atentie strategia, inainte de a face vreo miscare. Berbecul nu are pic de strategie si pare chiar a fi lipsit de noroc. Acela este momentul in care dumneavoastra va demonstrati sprijinul si ii veti impartasi din intelepciunea pe care o detineti, demonstrandu-i cu rabdare necesitatea de a planifica inteligent actiunile.In schimb, Berbecul va poate inspira cu curajul sau nesabuit… sloganul “Just do it” (Doar fa-o) se pare ca a fost facut de cineva care se gandea la un Berbec. Berbecul aduce cu sine o improspatare a  perspectivelor in viata dumneavoastra, in timp ce voi ii veti furniza simtul  pragmatismului, cu ajutorul caruia sa poata pune bazele solide pentru stradaniile viitoare.

Sigur veti reusi sa faceti impresie in ceea ce priveste viata sexuala, insa chiar si in pat vor aparea certuri si discutii legate de bani, prieteni, socializare si despre cine este de fapt seful in relatie. Certurile tind sa se tina lant si sa dureze in timp deoarece ambii sunteti puternici, aveti multa vointa, sunteti agresivi si aveti nevoia sa dominati. Berbecului mereu ii va place sa se convinga daca nu cumva capra vecinului nu e mai grasa si iarba mai verde de cealalta parte a gardului, asa ca gelozia va fi o problema pentru voi.

Combinand un semn de Pamant cu un semn de Foc, va trebui sa aveti mare grija, ca nu cumva, sa-i sufocati iubitului/iubitei Berbec entuziasmul sau natural. Desigur ca Berbecul va avea nevoie de extraordinarul dumneavoastra bun-simt, insa dumneavoastra, de obicei,  aveti nevoie de cineva mai energic care sa va aprinda “focul”. In acelasi timp, Berbecul va trebui sa va respecte nevoia pentru momente de singuratate pasnice si, cu putin noroc, va reusi sa inteleaga ca felul dumneavoastra de a fi meditativ este unul dintre aspectele care va fac sa fiti atat de intelept.  Berbecul ar mai avea de castigat si daca va intelege respectul pe care dumneavoastra il aveti fata de partea materiala a vietii- la ce bun sa castigi toate bataliile si incercarile, daca nu ai o casa confortabila si o familie la care sa te intorci?

Aceasta combinatie necesita disciplina, motivatie si va avea nevoie si de ajutorul oferit de Luna compatibila si ascendent. Desi nu este o relatie la fel de facila precum ar putea fi alte parteneriate, amandoi aveti in comun experienta (care va uneste foarte mult) de a fi cu mult inaintea timpurilor pe care le traiti si diferiti de restul umanitatii.

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun