Compatibilitatate Capricorn - Fecioara

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Fecioara si Capricornul reusesc sa alcatuiasca o relatie forte frumoasa deindata ce, in sfarsit, decid sa isi uneasca fortele impreuna. Cu toate ca aceasta este in mod natural o relatie compatibila, atat dumneavoastra, cat si pretentioasa Fecioara aveti tendinta de a nu va grabi atunci cand va alegeti partenerul/a. Nu va asteptati sa fiti luati pe sus de sentimente, dintr-o data, caci  va fi nevoie de ceva timp pana cand veti reusi sa faceti aceasta relatie sa “zboare”. Oricum, veti fi fericit/a sa constatati ca, in ce priveste arta amorului, desi Fecioara are reputatia ca isi pastreaza calmul, de fapt ea se “aprinde” mai greu, insa imediat ce s-a aprins in mod corespunzator, va avea loc o explozie de energie si caldura, care cu foarte mare greutate va mai putea fi stinsa. Aceasta este alaturarea a doua persoane pragmatice si sarguincioase, insa in acelasi timp este si o uniune pasionala care va reusi sa reziste pentru foarte multi ani.

Deoarece Fecioara este guvernata de sociabilul Mercur, partenerul/a dumneavoastra nascut/a in August/ Septembrie, va fi foarte intereat/a de comunicare, chiar si atunci cand dumneavoastra ati prefera mai degraba sa aveti parte de un moment de liniste si tacere. Aceasta calitate a ei/lui se datoreaza faptului ca este si un semn mutabil, asa ca este ghidat/a, din considerente practice, sa adune si sa impartaseasca cat mai multe informatii. Fecioara mai are, de asemenea, si limba ascutita, si mai este si foarte atenta la detalii, asa ca asigurati-va ca nu uitati niciodata aniversarile! Din fericire, aveti destul de multe in comun incat sa va placa aproape orice subiect de care este interesata Fecioara… si apoi, este atat de placut sa vorbesti cu cineva care este de acord cu tine in marea majoritate a cazurilor!

Dubla influenta a elementului Pamant in aceasta relatie va poate face pe amandoi sa fiti foarte puternici, insa in acelasi timp va poate impiedica si sa va dezvoltati prea mult. Asa cum stridia are nevoie de un graunte de nisip ca sa poata crea perla, asa si oamenii au nevoie de provocari pentru a ajunge pe cele mai inalte culmi. Principalul pericol in aceasta situatie este ca ati putea ajunge sa fiti atat de multumiti de starea de fapt in care va aflati, incat sa nu va miscati niciodata din acest status-quo, in afara ariei de siguranta si confort. Din fericire, datorita faptului ca dumneavoastra sunteti un semn cardinal, veti fi determinat sa atingeti orice tel v-ati propus sa atingeti in doi. Nu va temeti sa o antrenati si pe Fecioara in stradaniile dumneavoastra, deoarece el/ea ar putea fi un/o beneficiu si un sprijin nemaipomenit. Ca echipa, cel mai probabil veti reusi sa ajungeti foarte departe.

Aceasta este o combinatie fireasca si facila, una pe care cu siguranta nu o veti regreta. Exceptand cazurile in care exista aspecte dificile intre Luna si ascendent, cel mai probabil veti avea un  parteneriat de foarte lunga durata si plin de satisfactii.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun