Compatibilitatate Capricorn - Gemeni

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Aceasta este o combinatie ciudat de seducatoare… una care s-ar putea sa nu dureze, dar care este foarte interesanta. De cele mai multe ori este o legatura karmica cea care va aduce impreuna si care va forteaza sa infruntati anumite aspecte pe care le-ati tot evitat. Este posibil ca pe moment sa nu intelegeti acest lucru, insa uitandu-va inapoi in timp, veti fi fericiti ca ati trait aceasta experienta.

Gemenii sunt guvernati de nestatornicul Mercur si sunt considerati a fi “adolescentul” zodiacului… care se agita de colo- colo si care nu poate ramane concentrat mai mult cateva momente asupra unui lucru. Dumneavoastra, pe de alta parte, ati fost numit “Batranul” zodiacului, datorita felului de a fi serios si inclinat spre conservatorism. Totusi, pana si efervescentii Gemeni se vor maturiza la un moment dat, in timp ce dumneavoastra aveti reputatia ca va mai destindeti pe masura ce imbatraniti. Frumusetea acestui fenomen consta in faptul ca daca va gasiti unul pe celalalt la momentul potrivit din vietile voastre, veti putea aprecia cu adevarat experientele pe care le-a trait celalalt.

Datorita faptului ca Gemenii sunt un semn de Aer, deseori par a fi cu capul in nori, spre deosebire de dumneavoastra, care sunteti un semn de Pamant. Dumneavoastra sunteti preocupat sa prindeti radacini, sa va stabiliti undeva si sa faceti avere, pe cand Gemenii vor sa fie liberi si sa se lase purtati de vant indiferent in ce directie. Totusi, cumva, va considerati reciproc, intr-un mod straniu, a fi foarte atragatori si sexy, si daca amandoi sunteti liberi sa va implicati intr-o relatie amoroasa, veti ramane foarte surprins de felul pasional in care raspundeti tehnicilor delicate ale Gemenilor.

Gemenii sunt un semn mutabil si sunt mai degraba orientati spre comunicare si impartasirea de informatii. Comunicarea nu prea este punctul dumneavoastra forte, si, avand in vedere ca sunteti un semn cardinal, orientat spre a conduce, v-ar prinde bine ajutorul Gemenilor. In schimb, intelepciunea dumneaoastra si simtul rostului in viata, al scopului, il/o vor ajuta pe distratul/a nativ/a din Gemeni sa isi gaseasca o baza solida, sa revina cu picioarele pe pamant. Tineti minte ca va va fi foarte dificil sa-l tineti in frau pe partenerul Gemeni, care este nervos si nesupus si caruia ii place sa flirteze. Nativul/a din Gemeni poate fi capricios/a, extravagant/a si imprastiat/a si mai are si limba ascutita, asa ca va trebui sa fiti foarte rabdator/e si intelegator/e pentru a avea de castigat, caci eforturile va vor fi rasplatite.

Aceasta nu este nici pe departe cea mai usoara combinatie din zodiac, insa amandoi veti avea multe de invatat pe parcursul relatiei, indiferent de cat de mult sau putin va dura. Niciunul dintre voi nu este prea sentimental, asa ca s-ar putea sa nu treaca prea mult timp pana cand nativul/a din Gemeni se va satura sa fie tinut in frau, iar dumneavoastra veti fi exasperat de extraordinara nestatornicie a acestuia si de felul sau de a fi dezorganizat. Totusi, cu cat sunt mai multe aspecte armonioase intre Luna si ascendent, aceasta relatie se va desfasura mult mai firesc. Cu toate astea, daca veti reusi sa invatati sa va respectati reciproc calitatile, defectele si diferentele care sunt intre voi, aceasta ar putea fi o combinatie satisfacatoare.

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun