Compatibilitatate Capricorn - Leu

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Leul si Capricornul sunt o combinatie putin probabila, insa, uneori aceasta relatie poate functiona foarte bine. Pare ca exista o legatura karmica intre voi doi, mai ales daca ati reusit sa va cunoasteti prin intermediul relatiilor de familie. Atunci cand reusiti sa va lasati deoparte mandria si sa lucrati impreuna pentru un scop comun, se poate dovedi a fi un parteneriat foarte satisfacator.

Leul este guvernat de Soarele cel orientat spre sine, asa ca are un simt natural al mandriei si demnitatii. Leul sau Leoaica vrea sa arate bine in ochii lumii, asa ca va aprecia standardele dumneavoastra inalte si solide, cat si si firea conservatoare. Manierele dumneavoastra si felul de a fi plin/a de demnitate, cat si aspectul serios vor cuceri respectul Leului… si daca ati reusit sa-i castigati respectul inseamna ca veti putea face aceasta pisica mare sa va manance din palma.  De fapt, se pare ca sunteti singurul/a care reuseste sa manipuleze aceasta felina, determinandu-l/o sa sa isi faca partea de munca, in timp ce continua sa toarca fericit/a/. Leul priveste mereu partea plina a paharului si reuseste sa va inveseleasca atunci cand va confruntati cu una dintre tristetile specifice, pe care vi le induce Saturn. In schimb,felul dumneavoastra de a fi, realistic si pragmatic, este antidotul perfect pentru situatiile in care Leul isi are capul in nori.

Datorita faptului ca Leul este un nativ dintr-un semn de Foc si este impulsiv si emotional, iar Capricornul este un semn de Pamant, ce este controlat si cu simt practic, va trebui sa invatati sa va respectati reciproc diferentele temperamentale care exista intre voi. Leul v-ar putea rani prin entuziasmul necontrolat si prin celebrele, deja, crize de nervi, dar in acelasi timp dumneavoastra il puteti sufoca cu toanele pesimiste si ideile voastre de moda veche. Aveti puterea de a va distruge unul pe celalalt daca nu veti invata sa respectati si sa apreciati calitatile diferite pe care fiecare dintre voi le aduce in relatie. Fiind un semn cardinal, v-ati nascut ca sa conduceti. Leul este un semn fix si nu se va supara daca veti prelua conducerea, atat timp cat el este cel care trage sforile in spatele cortinei. Impreuna ati putea fi o echipa nemaipomenita… cu conditia sa decideti ca tot efortul pe care il veti depune pentru a face relatia sa functioneze, se va fi meritat.

Nu este cea mai usoara combinatie din zodiac si ar functiona mult mia bine daca ar exista aspecte armonioase intre Luna si ascendent. Daca amandoi decideti ca vreti ca aceasta relatie sa functioneze, acesta ar putea fi un parteneriat extraordinar de puternic. Altfel, s-ar putea ca efortul sa nu se merite a fi depus!

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun