Compatibilitatate Capricorn - Rac

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Atunci cand intrati in conexiune cu gentilul Rac, aveti senzatia ca lumea e un loc mai bun. Evident, ar putea exista momente tensionate si chiar si lacrimi, insa per ansamblu sunteti doi oameni care sunt mai puternici si mai fericiti impreuna, decat daca ar fi despartiti. Atat timp cat veti invata sa va respectati si sa apreciati diferentele dintre voi, va fi un parteneriat prosper si de lunga durata.

Racul este guvernat de capricioasa, dar mamoasa Luna, asa ca si-a castigat reputatia de a fi Mama zodiacului. Dumneavoastra, de pe alta parte, sunteti influentat/a de patriarhalul Saturn, si sunteti simbolizati prin imaginea Tatalui riguros.  Capricornul are tendinta de a-si pastra ascunse emotiile, pe cand Racul isi exprima mereu sentimentele. Racul cel mamos ocroteste aparitia sentimentelor blajine, insa intransigentul Capricorn prefera stoicismul lipsit de non-sensuri… iar cand voi doi va intalniti la jumatatea drumului reusiti sa gasiti echilibul real si multumitor de ambele parti. Racul va poate ajuta sa invetati sa fiti vulnerabil si astfel sa va expuneti riscului de a va deschide in fata dragostei, in timp ce dumneavoastra il veti invata pe Rac sa devina constient de limitele sanatoase care trebuie sa existe intr-o relatie.

Deoarece Racul este un semn de Apa, iar Capricornul este un semn de Pamant,este de asteptat ca impreuna sa fiti fertili atat la trup, cat si la minte. Comunicarea sexuala este minunata si chiar daca veti alege sa nu aveti copii, tot ceea ce veti atinge impreuna se va dezvolta armonios. Fie ca veti cultiva Bonsai, veti creste caini Chihuahua, va veti conduce propria afacere sau doar gospodaria, veti lucra foarte bine in echipa. Atragatorul Rac va va arata minunata lume a emotiilor si puterea acestora, in timp ce dumneavoastra il veti invata sa-si structureze emotiile si sa-si planifice anticipat actiunile. Ambii stiti sa gestionati bine banii si va place sa va planificati un viitor financiar sigur. Totusi, datorita faptului ca amandoi sunteti semne cardinale si aveti tendinta de a prelua conducerea, la un moment dat este posibil sa apara, inconstient, lupta pentru putere intre voi. Incercati sa va puneti de acord in ceea ce priveste diviziunea muncii, inclusiv sa stabiliti sarcinile si responsabilitatile fiecaruia, in cat mai scurt timp. Daca veti avea un plan suficient de flexibil, care sa permita un echilibru al puterii, respectul reciproc si mandria, unuia fara de celalalt vor rezulta implicit.

Este o situatie tipica in care contrariile se atrag si de cele mai multe ori reusesc sa construiasac un parteneriat solid si fructuos.
Conexiunile suportive dintre Luna si ascendent vor determina ca aceasta relatie sa functioneze mai usor, fara proble, dar in general, este o combinatie foarte buna care ar trebui sa fie satisfacatoare pentru fiecare dintre voi.
Este o compatibilitate excelenta!

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun