Compatibilitatate Capricorn - Sagetator

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Ratacitorul  Sagetator nu pare sa aibe ceva in comun cu dumneavoastra, dar asta nu inseamna ca aceasta nu poate fi o combinatie rezonabila. Va trebui intai sa invatati sa apreciati diferentele fundamentale care exista intre voi, inainte de a va simti bine impreuna, insa indata ce veti reusi asta, impreuna veti forma o echipa de succes.

Sagetatorul este guvernat de expansivul si optimistul Jupiter, ceea ce intra intr-un contrast foarte puternic cu felul dumneavoastra de a fi conservator si rezervat, care este determinat de guvernarea lui Saturn. Sagetatorul v-ar putea acuza ca sunteti foarte pesimist, insa dumneavoastra va vedeti ca fiind o persoana practica si realista, pe care se pot baza cei din jur. Pe dumneavoastra insa, Sagetatorul v-ar putea determina sa-l considerati ca fiind exaltat si iresponsabil, iar el se percepe pe sine ca fiind idealist si progresiv. Adevarul se afla, cel mai probabil, undeva la mijloc, insa va fi dificil pentru fiecare dintre voi sa-l vedeti. Optimismul Sagetatorului va ajuta sa va mai domoliti fatalismul, in timp ce stilul dumneavoastra realist il va ajuta pe acesta sa reuseasca sa isi atinga telurile dorite in viata. Amandoi intelegeti importanta muncii orientate catre realizari, iar acest fapt poate fi terenul comun pe care sa va intalniti.

Sagetatorul este un semn de Foc dinamic, pe cand dumneavoastra sunteti un comod semn de Pamant, ceea ce face sa fie esential sa va respectati diferentele de temperament. Entuziastul Sagetator va poate inspira sa tintiti chiar mai sus decat pana acum, sa vreti mai mult, in timp ce dumneavoastra ii veti putea demonstra intelepciunea urcusului incet, dar sigur, catre varf. Datorita faptului ca Sagetatorul este un semn mutabil, este mai degraba interesat/a de comunicare si nu-l/ o va deranja faptul sa dumneavoastra veti dori sa preluati conducerea. Totusi, va trebui sa faceti constant efortul de a va manifesta si a va explica pe dumneavoastra insiva mai frecvent. Chiar daca multi dintre Sagetatori au darul premonitiei, acestia nu sunt neaparat si telepati! Comunicati-va ideile, planurile si sentimentele, daca doriti ca Sagetatorul sa va asigure cu suportul si energia sa in demersurile si stradaniile dumneavoastra.

Aceasta nu este cea mai confortabila combinatie din zodiac, si ar putea beneficia de sprijinul compatibilitatii dintre Luna si ascendent. Voi doi aveti personalitati foarte diferite, insa impartasiti si sunteti de acord cu necesitatea scopului si directiei in viata. Daca va veti dedica acelorasi teluri si valori, ati putea deveni o echipa cu adevarat grozava,  in caz contrar insa vor fi prea multe  iritari si neplaceri reciproce pentru ca relatia sa reziste, macar, la primele probleme sau dificultati aparute.

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun