Compatibilitatate Capricorn - Scorpion

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Aceasta este o combinatie loiala si pasionala si poate fi una dintre cele mai bune compatibilitati din zodiac. Chiar daca nu va fi vorba despre o relatie amoroasa, este foarte probabil ca voi doi sa fiti atasati unul de celalalt si sa va simtiti confortabil impreuna din punct de vedere fizic. Impreuna puteti fi prieteni minunati, parteneri de afaceri, membrii ai familiei sau iubiti.

Scorpionul este legendar pentru felul sau seducator si pasional, iar acest aspect nu va deranjeaza catusi de putin. Atat timp cat partenerul dumneavoastra Scorpion nu este in alta parte si nu seduce pe altcineva, sunteti mai mult decat fericit/a sa fiti cel/ cea care primeste atat de multa pasiune si dorinta. Scorpionul nu se teme sa va abordeze intr-o maniera directa si realista, iar acest fapt va impresioneaza. Unii ar putea interpreta rezervarea dumneavoastra ca fiind raceala afectiva, insa in realitate, in adancul sufletului, dumneavoastra va bucurati ca exista cineva capabil/a de a trece dincolo de zidurile de aparare pe care le-ati ridicat.

Scorpionul poate face asta, ba mai mult, va poate face sa va si placa ceea ce face… asa ca ce altceva mai mult v-ati mai putea dori? Totusi va trebui sa aveti grija si sa va controlati tendintele spre posesivitate, gelozie si razbunare pe care le aveti. Atat dumneavoastra, cat si Scorpionul, puteti fi pretentiosi/e si neiretatori/e, asa ca cel mai bine ar fi sa va asigurati ca ambii cunoasteti si sunteti de acord cu regulile angajamentului inca de la bun inceput.

Scorpionul este un semn de Apa, care se potriveste de minune cu semnul dumneavoastra de Pamant. Scorpionul este mult mai impacat cu emotiile sale decat sunteti dumneavoastra, si va poate ajuta sa va deschideti si sa va exprimati sentimentele intr-un mediu sigur. In schimb, personalitatea dumneavoastra puternica si pragmatica il va inspira pe Scorpion sa isi utilizeze puterea creatoare intr-un mod mult mai constructiv. Fiind un semn fix, Scorpionul este foarte loial si dedicat scopurilor si valorilor dumneavoastre comune, si nu il va deranja ca tendinta dumneavoastra naturala, de semn cardinal, este de a prelua conducerea. Totusi, aveti grija sa pastrati canalele de comunicare deschise intre voi. Daca aceasta relatie ar esua, sentimentele ranite si ura ar putea dura cat pentru mai multe vieti, caci niciunul dintre voi nu are inclinatia spre a ierta si a uita.

 Voi doi ati putea fi foarte fericiti impreuna, fie ca este vorba de o relatie de familie, de un parteneriat de afaceri sau de o relatie de dragoste. Cand alte pozitionari ale planetelor sprijina o buna comunicare si compatibilitate, acesta ar putea fi un parteneriat de succes si de foarte lunga durata. Este  o compatibilitate dinamica si incitanta, care are potentialul de a dura pentru o  intreaga viata.

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun