Compatibilitatate Capricorn - Taur

avatar zodia Capricorn avatar zodia Capricorn

Va este foarte usor sa petreceti timpul in compania agreabilului Taur. Aveti multe in comun si de cele mai multe ori impartasiti aceleasi valori si aveti aceleasi gusturi. In general vorbind, aceasta este tipul de relatie care pare (si o simtiti) a fi justa si necesita mai putin efort decat majoritatea celorlalte. Voi doi aveti un talent special de a atrage cele mai fine lucruri in viata voastra si veti putea foarte bine sa fiti atat parteneri in afaceri cat si parteneri de viata.

Taurul este guvernat de iubitoarea de placeri- Venus si aproape niciodata nu va avea un stil de viata spartan, asa cum aveti de cele mai multe ori dumneavoastra. Guvernat de prevazatorul Saturn, dumneavoastra sunteti mai degraba tentat sa puneti orice banut la ciorap, pe cand Taurul se gandeste numai cum sa-l cheltuie; de fapt Taurul nu iubeste nimic mai mult decat sa isi permita si sa-si satisfaca toate placerile de lux, pe care dumneavoastra vi le refuzati pentru a putea face avere. Senzualul Taur  va poate ajuta sa va relaxati si sa va distrati mai mult, in timp ce dumneavoastra l-ati putea ajuta sa fie mai disciplinat si echilibrat. Taurul v-ar putea ajuta sa fiti mai receptiv la confortul si placerile  relatiilor interumane, iar dumnevoastra l-ati putea invata sa fie mult mai discriminatoriu atunci cand isi alege companionii. Taurul reuseste sa va topeasca platosa de retinere pe care o afisati la suprafata si sa ajunga la sufletul dumneavoastra pasional, iar el la randul sau se va simti in siguranta si protejat impreuna cu dumneavoastra, stiind ca sunteti demn de incredere.

Deoarece ambii sunteti semne de Pamant, este foarte posibil ca temperamentele dumneavoastra emotionale sa fie asemanatoare.  Amandurura va plac placerile simturilor si ar trebui sa aveti o viata sexuala pasionala. Trebuie sa fiti constienti ca indata ce Taurul, care este un semn fix,  va deschide zagazurile pasiunii poate fi si nesatios si posesiv, iar emotiile sale puternice pot deveni chiar periculoase. Partea buna a acestui aspect este ca Taurul este extraordinar de loial, este un partener stabil, pe viata, care mereu va incerca sa va puna totul la dispozitie si sa va satisfaca fiecare dorinta sau nevoie. Totusi va trebui sa va feriti sa fiti prea materalisti. Viata nu inseamna numai mancare buna, vin fin sau alte avantaje pe care banii le pot cumpara! Sunt mult mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a crea o lume mai buna, indiferent ca este vorba de a face voluntariat pentru a imbunatati comunitatea in care traiti sau sa donati bani pentru o cauza nobila. Cu cat voi doi impreuna veti da mai mult lumii, cu atat mai mult se va intoarce la voi binele facut si veti avea de castigat.

Este in general o relatie foarte placuta, indiferent daca este legata de afaceri, de placere sau de familie.  Aceasta poate fi o combinatie minunata, un parteneriat de lunga durata, care va fi in beneficiul ambilor parteneri, dar si al comunitatii in care traiti.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Capricorn

Profilul zodiei Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun