Compatibilitatate Fecioara - Berbec

avatar zodia Fecioara avatar zodia Fecioara

Fecioara si Berbecul alcatuiesc impreuna un cuplu mai degraba bizar, insa atunci cand aceasta combinatie functioneaza, cei doi pot realiza lucruri marete impreuna. Nu prea aveti mai nimic in comun si poate din aceasta cauza va percepeti unul pentru celalalt ca fiind foarte incitanti. Impulsivul Berbec ia decizii in fractiune de secunda si apoi le si pune in practica, pe cand dumneavoastra aveti tendinta de a agoniza efectiv asupra detaliilor, pana cand oportunitatile va scapa printre degete.  Atunci cand voi doi reusiti sa cooperati in munca, puteti face reale progrese, cu curaj si precizie.

Fecioara este semn mutabil, iar Berbecul este semn cardinal, de aceea dumneavoastra veti fi partenerul mai flexibil, dispus sa faca compromisuri. Totusi, niciodata nu trebuie sa il lasati pe Berbec sa considere ca va este superior. Berbecul are tendinta de a prelua conducerea si de a lua decizii, in timp ce dumneavoastra actionati mai degraba ca puterea din umbra si acordati o mare atentie detaliilor. Ati putea sa incepeti sa va simtiti frustrat/a sa fiti intr-o pozitie de aparenta  subordonare in ceea ce priveste responsabilitatile in cuplu, insa de asemenea va place si sa fiti departe de linia intai de razboi, atunci cand lucrurile merg prost. Daca partenerul dumneavoastra Berbec va aprecia tot ceea ce faceti in beneficiul sau si va va arata recunostinta in mod curent, atunci ati putea avea cu adevarat o relatie reciproc satisfacatoare.

Avand in vedere combinatia dintre voi, care este una intre Pamant si Foc, aveti puterea de a va distruge reciproc, in cazul in care nu sunteti dispusi sa faceti efortul de a face compromisuri. O relatie romantica si sexuala intre voi poate fi foarte incitanta la inceput, insa este putin probabil ca ea sa dureze in timp, in cazul in care nu exista mai multe compatibilitati planetare intre voi care sa o sustina. Focul poate arde Pamantul, in timp ce Pamantul poate sufoca si stinge Focul, tocmai de aceea relatia romantica dintre acesti doi nativi este extraordinar de rara, insa este intalnita ca relatie de colegialitate. Marte, care guverneaza Berbecul, este preocupat  mai degraba de actiune si agresivitate, in timp ce dumneavoastra preferati sa planificati si sa analizati. Cand exista si alte elemente de echilibru, va veti sustine reciproc pentru a avea succes si a fi productivi, insa aceasta este o decizie pe care trebuie sa o luati impreuna.

Ati putea fi intrigat/ a de impertinenta Berbecului, insa felul dumneavoastra de a fi prudent/a s-ar putea ciocni de personalitatea colorata a partenerului Berbec. Dificultatile legate de comunicare ar putea isca ceva divergente, deoarece  Fecioara, care este guvernata de Mercur, adora sa vorbeasca, iar Berbecul guvernat de Marte prefera sa actioneze. Certurile ar putea fi la fel de pasionale ca si partidele de amor. Berbecului ii place sa aibe o viata sociala tumultoasa, in schimb dumneavoastra sunteti mult mai fericit/a in compania unui cerc restrans de prieteni tacuti si intelectuali. Inflacaratul Berbec este tipul de partener care reuseste sa aduca la suprafata ce e mai rau in dumneavoastra- cicaleala si criticismul nejustificat.

Aceasta combinatie nu este prea promitatoare din punct de vedere al unei relati amoroase, insa are potential nemaipomenit pentru relatii de parteneriat in afaceri, relatii de tipul profesor/ elev sau relatii profesionale. Pentru a se putea realiza o conexiune mai intima si mai personala sunt necesare aspecte intre Luna si ascendent, care pot imbunatati raportul si intelegerea reciproca.

Horoscop 2019 Fecioara

Profilul zodiei Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun