Compatibilitatate Fecioara - Gemeni

avatar zodia Fecioara avatar zodia Fecioara

Fecioara si Gemenii sunt atrasi unul de celalalt datorita interesului lor comun fata de ideile intelectuale. Desi sunteti diferiti, impartasiti iubirea pentru cuvinte si conceptele va pot apropia suficent uneori, astfel incat sa reusiti sa faceti o relatie sa mearga. Aceasta relatie este una dintre acele combinatii care necesita un pic mai mult efort decat majoritatea relatiilor, insa recompensa colaborarii voastre face sa se merite acest efort.

Fecioara si Gemenii sunt ambii semne mutabile- si ambele sunt guvernate de stralucitorul Mercur, care va da nevoia si dragostea de comunicare. Amandoi aveti o inteligenta sclipitoare, insa Gemenii au tendinta de a comunica pentru a informa si a-i distra pe cei din jur, pe cand dumneavoastra preferati sa-i invatati pe altii, sa va imbunatatiti sau sa va specializati, si sa-i ajutati pe ceilalti, de aceea este dificil sa-i tolerati pe Gemenii nestatornici si aparent superficiali. Amandoi aveti, in mod nativ, abilitatea de a-i invata pe altii, deoarece Gemenii reflecta talentul lui Mercur pentru scris si vorbit, iar dumneavoastra demonstrati interesul lui Mercur pentru sanatate si medicina. Gemenii sunt preocupati in mod principal de concepte si noutati, in timp ce dumneavoastra sunteti mai degraba interesati de meandrele planificarii si organizarii. Daca veti reusi sa faceti ca diferentele dintre voi sa nu mai conteze si sa va combinati puterile si aptitudinile, ati putea avea o relatie profesionala imbatabila.

Gemenii sunt un semn de Aer, care prin felul lor de a fi, incearca sa scape de lucrurile serioase si de stabilitatea semnelor de Pamant, asa ca dumnevoastra. Gemenii, pur si simplu, nu sunt interesati sa se aseze la casa lor sau sa isi faca griji pentru chestiuni conjugale si practice, cel putin pana cand nu implinesc treizeci de ani. Asa cum se intampla de obicei, dumneavoastra asteptati pana la maturitate sa va alegeti un partener, fapt care va pune fata in fata cu incantatorul (si inca celibatarul!) nativ din Gemeni. Datorita acestei tendinte de a astepta pana mai tarziu ca sa va casatoriti, s-ar putea sa considerati ca Gemenii sunt un surprinzator si satisfacator suflet- pereche. Pe de alta parte, daca vreti sa incepeti sa va faceti o familie mai devreme, ar fi mai bine  sa cautati in alta parte. Oricum ar fi, aceasta combinatie are nevoie de ajustari si rabdare de ambele parti, necesitand multa maturitate pentru a reusi sa aibe succes pe termen lung.

Aceasta nu este una dintre combinatiile simple din zodiac… Gemenii sunt bine cunoscuti pentru abilitatea lor de a flirta, in timp ce dumneavoastra sunteti mult mai serios/a in ceea ce priveste manifestarea afectiunii. De fapt, multi dintre cei care au suferit din dragoste au trecut prin experienta de a avea un partener din Fecioara sau Gemeni. In general, nativii din semnele mutabile (Sagetator, Fecioara, Pesti si Gemeni) sunt mai potriviti pe post de prieteni si colegi decat in ipostaza de soti. Acesti nativi din aceste zodii au nevoie de un partener pe care sa se poata bizui si sprijini pentru a se simti in siguranta, in timp ce ei, la randul lor, isi aduc aportul ca liant social si cu pofta lor de viata ii pot face pe partenerii lor cei stabili si puternici sa fie mai fericiti, facandu-i sa se deschida mai mult.

Totusi, cu ajutorul stabilizarii venite din partea Lunii si al  amplasamentului ascendentului chiar si cea mai putin probabila relatie poate sa fie satisfacatoare!

Horoscop 2019 Fecioara

Profilul zodiei Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun