Compatibilitatate Fecioara - Leu

avatar zodia Fecioara avatar zodia Fecioara

Fecioara si Leul fac o pereche interesanta, daca nu chiar perfecta. Leul adora sa conduca, iar dumneavoastra va place sa serviti, ceea ce face ca acesta sa fie cuplul perfect. Leul va recompenseaza atentia pe care i-o acordati prin generozitate si va admira in mod sincer eforturile pe care le faceti pentru a-l sustine pe el. Totusi, daca nu veti alterna rolurile de a servi cu cel de a fi cel/ cea servit/a, acest aranjament ar putea sfarsi urat.

Leul este un semn fix incapatanat, pe cand voi v-ati nascut sub guvernarea unui semn mutabil, mult mai flexibil. Deoarece se afla sub guvernarea Soarelui, Leul  are o puternica nevoie sa se simta important. Aceasta nu ar trebui sa constituie o problema pentru dumneavoastra atat timp cat gasiti in Leu ceva care sa considerati ca merita asta. Va trebui sa ascultati cu  foarte multa atentie ce spune si ce nu spune Leul, deoarce este deja notoriu pentru abilitatea pe care o are sa joace teatru.  Mandria Leului il va impiedica sa manifeste durere sau alte trairi sau sentimente care ar putea fi interpretate ca fiind semne de slabiciune, asa ca va trebui sa va folositi toate abilitatile pentru a putea “citi” ce se ascunde in spatele aparentelor.

Planeta care va guverneaza zodia, Mercur, face sa va fie usor sa va gasiti cuvintele corecte  pentru a face persoanele din viata dumneavoastra sa se simta minunat sau… teribil, in functie de starea pe care o aveti. Va depinde numai de dumneavoastra sa ii comunicati care sunt nevoile dumneavoastra Leului,  care sincer nu vrea sa faca pe plac nimanui. Leul nu poate sa va citeasca gandurile si nu va intelege ca atunci cand sunteti critic/ a o faceti pentru ca sunteti ranit sau va simtiti nesigur/a.

Deoarece Leul este un semn de Foc si Fecioara este un semn de Pamant, sunteti perfect capabili sa va distrugeti reciproc. Leul va poate rani sentimentele cu manifestari afective exagerate, iar dumneavoastra ii puteti tempera sau scadea entuzismul acestuia prin prea mult pragmatism. Leul este generos si ii place sa arunce cu banii ca si cand ar fi confetii, asa ca ar fi mai bine sa va controlati tendinta dumneavoastra spre zgarcenie, daca vreti ca aceasta relatie sa dureze. Invatati sa va respectati reciproc diferentele care sunt intre voi, caci asta este singura cale de a face relatia sa mearga.

Leul este  foarte carnal si va considera ca fiind un afront personal refuzul dumneavoastra de a-i impartasi ardoarea. Felul dumnevoastra de a fi rezervat/a i se pare frustrant Leului si din acest motiv se isca neintelegeri si certuri. Nu trebuie sa uitati ca nativilor din Leu le place sa fie apreciati si efectiv “infloresc” atunci cand sunt laudati. Nu fiti zgarcit/a in acest sens, in caz contrar Leul putand sa plece sa “vaneze” in alte zone.  Aceasta combinatie ar functiona mai bine daca ar exista aspecte armonioase in ceea ce priveste Luna si ascendentul.

Cu rabdare si intelegere, aceasta relatie ar putea deveni una satisfacatoare.

Horoscop 2019 Fecioara

Profilul zodiei Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun