Compatibilitatate Fecioara - Rac

avatar zodia Fecioara avatar zodia Fecioara

Fecioara si Racul se potrivesc unul cu celalalt precum mana se potriveste cu manusa… ambii iubesc casa si caminul si ambii sunt preocupati de buna-starea celor dragi. Atunci cand va intoarceti unul spre celelat laturile dumneavoastre pline de grija, va puteti atinge scopurile si va transformati visele in realitate. Impreuna faceti o echipa excelenta, indiferent daca este vorba de o relatie de iubire, de afaceri, de prietenie sau de rudenie.

Racul este un semn cardinal, orientat spre a conduce, in timp ce dumneavoastra sunteti un semn mutabil, nascut/a sa fiti mai flexibil/a. Racul va vrea sa simta ca detine conducerea, insa are in mod constant si regulat schimbari de dispozitie, care sunt obositoare. Cu talentul dumneavoastra de a comunica si cu felul pragmatic de a va ocupa de toate veti reusi sa il ajutati pe Rac sa fie mai echilibrat si productiv. Racul poate “inflori” cu adevarat cu ajutorul sprijinului dumneavoastra constant, insa va trebui sa va paziti sa folositi modul vostru preferat de aparare: criticismul. Racul are un minunat simt al umorului, insa nu va suporta prea usor remarcile dumneavoastra taioase. Invatati sa va muscati limba mai des si sa nu spuneti ceea ce ati vrea, daca vreti sa evitati sa aveti parte de un iubit/a  in zodia Racului  care sa fie ranchiunos si bosumflat. Acesta este un alt aspect pe care il aveti in comun… ambii sunteti capabili sa tineti minte cand cineva v-a ranit (in mod real sau doar imaginat de dumneavoastra) pentru foarte mult timp.

Deoarece Racul este un semn de Apa, iar dumneavoastra sunteti un semn de Pamant sunt sanse mari sa fiti fertili si sa va multiplicati. Fie ca veti avea copii sau veti infia, impreuna sunteti o echipa de parinti excelenta. In relatiile de afaceri abilitatile dumneavoastra combinate va vor asigura el putin un succes moderat. Racul are un har innascut de a face avere, iar dumneavoastra aveti rabdarea de a analiza detaliile. In privinta creativitatii, Racul poate ajuta Fecioara sa-si gaseasca inspiratia. Cu ajutorul combinatiei rezultate dintre imaginatie si ingieniozitate aceasta echipa va fi cea mai buna atunci cand vine vorba de proiecte care necesita improvizatie.
Racul este protector, chiar posesiv si poate fi un amant gelos, desi gelozia sa este nascuta din nesiguranta si nu din nevoia de a domina. Daca va doriti un partener iubitor, protector, care are sclipiri de creativitate, presarate cu romantism visator si totusi condimentat cu mult simt practic, atunci nu trebuie sa mai cautati in alta parte, caci nativul in Rac  este exact ceea ce cautati.

Combinatia dintre voi este una dintre cele mai firesti si usoare din zodiac. Avand in vedere ca sunteti firi asemanatoare veti vrea sa faceti efortul sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt. Chiar daca ar exista aspecte discordante intre Luna si ascendent, voi tot ati reusi sa va intelegeti.

Aceasta este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Fecioara

Profilul zodiei Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun