Compatibilitatate Fecioara - Taur

avatar zodia Fecioara avatar zodia Fecioara

Fecioara si Taurul se simt foarte confortabil unul in prezenta celuilalt, facand ca aceasta combinatie sa fie una fireasca si usoara. Bineinteles ca s-ar putea sa trebuiasca sa il invatati pe Taur cum sa-si imbunatateasca obiceiurile legate de igiena si care sunt tehnicile de curatenie si ingrijire a casei, iarTaurul s-ar putea sa nu reusasca niciodata sa inteleaga de ce nu puteti pur si simplu sa stai si sa va relaxati, insa una peste alta va veti simti minunat impreuna.

Fecioara este un semn mutabil, pe cand Taurul este un semn fix, de aceea dumneavoastra sunteti mai flexibil/a si veti fi mai dispus/a sa faceti compromisuri.  Taurul va da un sentiment de siguranta puternic si va fi mereu alaturi de dumneavoastra atunci and veti avea nevoie de el, insa are tendinta de a fi oarecum fixist (vrea sa faca totul in felul lui) si nu se adapteaza prea bine la schimbari.  Asta include toate situatiile, plecand de la schimbarea domiciliului si terminand cu cele care privesc schimbarea coafurii. S-ar putea sa nu aprecieze deloc ca ati plecat de acasa fiind brunet/ a si v-ati  intors acasa cu parul blond. Cu rabdare il puteti invata pe Taur sa faca fata mai usor incercarilor si provocarilor vietii, iar el va va rasplati cu loialitate si stabilitate puternice, rar intalnite la un alt semn din zodiac. Il puteti ajuta pe Taur sa devina mai receptiv la detaliile importante, iar el va va invata cum sa va relaxati si va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra.

Fiind amandoi semne de Pamant, aveti foarte multe lucruri in comun. Ambii sunteti interesati de securitatea financiara si confortul fizic al vietii. Totusi Taurul, care este guvernat de Venus, are tendinta de a cheltui bani pentru articole de lux, in timp ce dumnevoastra sunteti mai inclinat/a sa faceti economii.  Taurul este un fan al mancarurilor selecte si bogate in grasimi, care ingrasa, in timp ce dumneavoastra sunteti adeptul/a mancarurilor bio sau a regimului vegetarian. In timp insa, veti reusi sa gasiti impreuna un echilibru sanatos intre a cheltui si a economisi, intre a manca pentru a trai si a trai pentru a manca. In dormitor Taurul va poate face sa va pierdeti controlul si va sti sa aprinda focul pasiunii care se afla ascuns in fiecare nativ din Fecioara. Taurul se simte mult mai confortabil in pielea lui decat oricare persoana din zodia Fecioarei si va reusi sa va faca sa va acceptati mai usor trupul si forma in care se afla acesta.

Amandoi ati fost binecuvantati cu mult bun simt, sunteti plini de resurse si aveti simt practic, ceea ce va face sa aveti o combinatie astrala foarte puternica. Ar putea fi un parteneriat puternic si plin de satisfactii, ce va dura pe termen lung, care functioneaza foarte bine in orice domeniu, dar mai ales in casatorie.
Este o compatibilitate perfecta.

Horoscop 2019 Fecioara

Profilul zodiei Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun