Compatibilitatate Gemeni - Berbec

avatar zodia Gemeni avatar zodia Gemeni

Aceasta combinatie chiar ca inseamna ceva! Veti fi atras de dinamicul Berbec asa cum un fluture este atras de lumina focului, deoarece asta chiar o relatie pentru care se merita sa iti dai si viata. Este oare dragoste la prima vedere?

Creativul Berbec este un semn de Foc, iar Gemenii sunt semn de Aer.
Este o relatie armonioasa si reciproc stimulatoare. Ambilor va place sa faceti lucrurile in ritm rapid si actionati sub influenta impulsului de moment. Berbecul cel cardinal are pasiunea si determinarea de a tranforma in realitate toate ideile dumneavoastre stralucite in practica si nu va renunta nici cand energia dumneavoastra a inceput sa scada. Ambii aveti atractie pentru activitate, aventura si varietate, si va place sa interactionati social.

Concentrarea asupra momentului prezent va aduce o viata sexuala excitanta si stimulanta. Atingerea dumneavoastra pasionala il va incanta si inrobi pe partenerul Berbec, care va aprecia si savura stimularea intelectuala si atractia pentru diversitate, care va caracterizeaza. Buna dispozitie si iubirea merg mana in mana pentru voi doi.

Berbecul este guvernat de luptatorul Marte si de aceea uneori poate fi chiar autoritar si posesiv, insa ambilor va place sa discutati si nu va sfiiti sa spuneti lucrurilor pe nume. Berbecul apreciaza o batalie buna, insa felul dumneavoastra de a fi voios, spiritual si cu un adevarat har pentru replici intelepte va va ajuta sa dezamorsati orice posibil conflict si asta datorita inteleptului Mercur, cel care va guverneaza zodia. Incercati sa va abtineti totusi si sa nu lasati limba dumneavoastra ascutita prea sloboda, caci pana si maretul ego al Berbecului ar putea fi lezat de sarcasmul dumneavoastra.  Oricum ambii iertati si uitati cu usurinta si nu va caracterizeaza pe niciunul sa tineti ranchiuna.

Intr-o situatie tipica Berbecul este mai degraba inclinat sa atace si abia apoi sa stea si sa cumpaneasca lucrurile, caci moto-ul acestui semn este “Distruge sau vei fi distrus”. Mintea dumneavoastra agila joaca un rol esential in aceste situatii, caci aveti abilitatea de a va pune pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste abordarea activitatilor pe care le desfasurati impreuna, iar Berbecul va aprecia asta. Daca aveti pasiune comuna pentru sport, nu uitati ca trebuie sa-l lasati cat mai des pe Berbec sa castige, in caz contrar veti avea de-a face cu un partener cu adevarat irascibil si bosumflat.

Puteti fi, la fel de bine, foarte buni prieteni, dar si amanti, iar  felul dominant de a fi al Berbecului va va indica mereu directia clara in care trebuie sa mergeti si de care aveti atata nevoie, atat timp cat va amintiti ca trebuie sa va feriti din calea lui  in momentul in care Berbecul va trece la atac. Tendinta dumneavoastra de a fi degajat/a si de a flirta ocazional, il va tine mereu in sah pe Berbec, ceea ce este cheia succesului relatiei.
Compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Gemeni

Profilul zodiei Gemeni

Compatibilitati Gemeni

Free and fun