Compatibilitatate Gemeni - Taur

avatar zodia Gemeni avatar zodia Gemeni

Atractia ciudata pe care o veti simti pentru Taur n-o veti putea stapani, insa diferentele fundamentale care sunt intre voi vor necesita multa munca daca vreti ca aceasta relatie sa dureze. La inceput Taurul va va raspunde la replicile spirituale, iar dumneavoastra veti fi intrigat/a de senzuala si revigoranta sa lipsa de complexe. Taurul insa este un semn de Pamant si de aceea cauta sa duca o existenta simpla si obisnuita, pe cand Gemenii se pot plictisi repede si vor fi mereu ademeniti de tot ce este nou. Dumneavoastra va place sa descoperiti mereu lucruri si persoane noi si sunteti stimulati de diferentele culturale interesante. Taurului insa ii place sa umble pe carari batatorite si cunoscute. Mai mult decat atat, Taurul vrea angajamente ferme, casatorie, iar dumneavoastra nu sunteti pregatit sa va asezati  la casa voastra, mai ales in stadiile incipiente ale relatiei cand flacara iubirii arde foarte puternic. 

Statornicul Taur si Gemenii de nestapanit vad lucrurile din perspective foarte diferite.
Guvernat de Venus, zeita iubirii si a placerilor, Taurul este de obicei mai stabil si are mai mult simt practic. Gemenii, guvernati de magicul Mercur, care era mesagerul iute al Zeilor din Olimp, sunt neobositi si mereu tanjesc dupa stimulare. Venus are simt artistic, iubeste placerile si ofera darul frumusetii si al talentului muzical. De asemenea senzuala Venus mai poate fi si lenesa si ii place sa ii minta pe cei din jur, insa Mercur cel plin de vitalitate este mereu gata de actiune, gata de plecare. Lipsa unui scop clar in viata a Gemenilor si indiferenta fata de lucruri pe care majoritatea le considera a fi importante in viata (securitate financiara, securitatea locului de munca, siguranta zilei de maine, etc), il pot determina pe mult mai disciplinatul si stabilul Taur sa se enerveze, sa se simta amenintat  si chiar tentat sa le administreze o mama de bataie acestor nativi.

Practic, Taurul, care este un semn de Pamant, vrea sa detina controlul, iar voi, Gemenii, pur si simplu nu permiteti sa vi se zica ce trebuie sa faceti.
Taurul conservator prefera sa faca lucrurile asa cum au fost facute ele dintotdeauna si de catre stramosi, in maniera clasica si probata, iar Gemenii, cei care mereu cauta varietatea, sunt dispusi sa faca mereu lucrurile altfel, sa incerce orice. De asemenea, dumneavoastra puteti actiona necugetat si puteti sa spuneti deschis tot ceea ce va trece prin cap, ceea ce l-ar putea aduce pe placidul Taur in pragul unei crize nervoase. Atitudinea dumneavoastra fata de bani este un alt motiv de disensiune intre voi, deoarece Taurul vrea mereu sa puna deoparte bani albi pentru zile negre, iar voi, Gemenii, preferati sa faceti cumparaturi si sa cheltuiti si ultimul banut care va pica in mana.

Energiile dumneavoastra duale si uneori chiar conflictuale il pot debusola total pe bietul Taur, insa daca dumneavoastra veti permite ca o anumita parte din comportamentul dumneavoastra si a felului vostru de a fi sa fie ghidate si sa stea sub obladuirea Taurului, acesta va permite celeilate parti a sufletului dumneavoastra sa se bucure de libertatea si viata sociala dupa care tanjeste. Sunteti inteligenti si ati putea face in asa fel incat sa nu mai fie atat de evidente aceste diferente dintre voi. Incercati sa va controlati limba ascutita pe care o aveti ca sa nu fiti luat in coarne de Taurul care devine fioros cand se infurie.

Nu este o combinatie usoara!

Horoscop 2019 Gemeni

Profilul zodiei Gemeni

Compatibilitati Gemeni

Free and fun