Compatibilitatate Leu - Berbec

avatar zodia Leu avatar zodia Leu

Aceasta este o compatibilitate cu adevarat grozava! Berbecul si Leul, ambele semne de foc, sunt superstarurile evidente ale zodiacului. Leul este guvernat de Soare, iar Berbecul este punctul celestru al Soarelui. Plin de viata si  dragoste, farmecul aventurii va apropie unul de altul ca  intr-un dans minunat, care este insasi afirmarea vietii. Este o combinatie imbatabila pentru fericire pura si exaltare.

Berbecul, guvernat de Marte, este un semn cardinal, asa ca in mod firesc va prelua conducerea atat in pat cat si in toate lucrurile pe care le faceti impreuna. Va potriviti de minune si va intelegeti fantastic si intre asternuturi. Experienta sexuala este superba, atat timp cat Berbecul isi aminteste ca el este maresalul, insa dumneavoastra sunteti regele. Focul iubeste focul, iar compatibilitatea dintre Leu si Berbec este puternica. Ar putea ajunge la perfectiune daca se vor respecta doua reguli simple. Regula numarul unu: daca Berbecul isi imagineaza ca are vreo sansa sa castige o batalie a vointelor cu Leul, regele zodiacului, ar trebui sa se mai gandeasca. Regula numarul doi stabileste ca niciun Berbec nu ar trebui sa uite regula numarul unu.

Spiritul aventuros si salbatic al Berbecului va completa determinarea dumneavoastra neobosita, pentru ca Berbecul este imbatabil in avantarile de scurta durata, pe cand dumneavoastra aveti puterea profunda de a fi alergator de cursa lunga. Cordial, prietenos si indraznet in societate, nu intampinati nicio dificultate in a va atinge scopurile comune, avand in vedere ca va plac sau displac aceleasi lucruri. Ca semn fix aveti capacitatea de a va pastra partenerul Berbec pe calea cea dreapta atunci cand acesta are tendinta de o lua pe cai gresite.

Avand in vedere ca ambii sunteti combativi, luptele dintre voi sunt mai degraba prietenesti decat batalii insangerate. Niciunuia dintre voi nu ii place sa piarda, asa ca trebuie sa protejati impredictibilitatea Berbecului si sa incercati sa il ghidati in directia buna. Semnele de foc au nevoie sa isi exprime vigoarea naturala prin intermediul trupului.
Daca veti ajunge la o intrecere sau confruntare serioasa, s-ar putea sa aveti o problema serioasa, pentru ca niciunul dintre voi nu stie sa renunte. Veti avea nevoie sa va agatati de fiecare bucatica si aspect al relatiei voastre ca sa reusiti sa iesiti din impas, desi, in general, veti rezista mai mult decat Berbecul  intr-o disputa prelungita.

Creativitatea Berbecului va poate furniza energie productiva, iar dumneavoastra il veti ajuta pe Berbec sa se concentreze. Exista o foarte mare posibilitate sa apara conflicte intre orgolii, insa trebuie sa tineti cont ca sunteti compatibili din punct de vedere sexual, social si spiritual.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Leu

Profilul zodiei Leu

Compatibilitati Leu

Free and fun