Compatibilitatate Leu - Gemeni

avatar zodia Leu avatar zodia Leu

Privirea dumneavoastra regala va fi imediat atrasa si fascinata de Gemenii cei plini de viata si comunicativi. Focul si Aerul impreuna reusesc sa aprinda focul pasiunii, asa incat veti raspunde cu placere sexualitatii “jucause” si flirtului  Gemenilor. Aceasta relatie merge ca pe roate si poate ajunge departe.
Gemenii sunt aventurosi si vor incerca tot ceea ce este incitant, nou sau iesit din comun. Atat timp cat implica un alt aspect excitant ce poate fi adaugat la repertoriul extins al Gemenilor, aproape orice culme sexuala  poate fi atinsa, cu conditia sa nu devina un obicei.

Guvernat de Soare, care reprezinta inima sistemului nostru solar, Leul este loial si sincer, insa iubeste sa fie in centrul atentiei. Gemenii iubesc puterea dumnevoastra si increderea de sine pe care o aveti, dar sunt guvernati de siretul Mercur, curierul rauvoitor al zeilor. Asa ca Gemenii sunt un adevarat “fluturas” social si le place sa zboare din floare in floare. Calea spre inima nestatornica, si uneori capricioasa, a Gemenilor este reprezentata de comunicarea verbala. Cel mai puternic afrodisiac pentru un nativ in Gemeni este reprezentat de un partener (sau mai multi!) care sa fie spiritual, ager la minte si care sa fie tolerant fata de orice tendinta bizara a comportamentului uman. Evident ca dumneavoastra va incadrati in acest tipar!

Gemenii, care sunt un semn mutabil, au nevoie alaturi de ei de un partener mai puternic si mult mai stabil. Din nou corespundeti cerintelor! Gemenii au un anumit talent de a vedea toate posibilitatile intr-o situatie data, ceea ce va va anima simturile in ceea ce priveste lucrurile care se pot face (si cu siguranta se vor face). S-ar putea sa deveniti gelosi datorita felului lejer in care Gemenii abordeaza dragostea, deoarece Leii sunt mult mai profunzi decat aerienii Gemeni. O asemenea natura  duala s-ar putea sa nu fie satisfacuta de un singur partener. Gemenii sunt toleranti fata de aproape orice (inclusiv infidelitatea, dar in niciun caz plictiseala!) si vor astepta aceeasi toleranta si din partea dumneavoastra. Va fi cel mai dificil lucru pe care il aveti de infruntat in aceasta relatie. Tineti-va insa ghearele in teaca lor, caci Gemenii au o limba foarte  ascutita, care va poate rani chiar si orgoliul dumnevoastra bine protejat, cu remarci taioase si cu aluzii rautacioase deranjant de corecte si reale.

Gemenii sunt cu adevarat voiosi si spirituali, asa ca de cele mai multe ori pot dezamorsa un conflict inainte ca acesta sa izbucneasca. Din punct de vedere social fiecare dintre voi va incerca sa castige pozitia centrala si sa acapareze atentia celorlalti si o sa va distrati copios impreuna in timp ce faceti asta. Taria dumneavoastra profunda si inima dumnevoastra puternica reusesc sa sprijine sarmul natural si atasamentul  nativului din Gemeni pentru reteaua sa sociala. Impreuna faceti o echipa buna ce are potential sa dureze pe termen lung.

Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Leu

Profilul zodiei Leu

Compatibilitati Leu

Free and fun