Compatibilitatate Leu - Rac

avatar zodia Leu avatar zodia Leu

Cand intrati intr-o relatie cu un Rac este o situatie cosmica de lumina si intuneric- ziua intalneste noaptea. Senzualul Rac, ca semn de Apa, este guvernat de shimbatoarea Luna, stapana noptii, in timp ce dramaticul Leu, ca semn de Foc, este guvernat de statornicul Soare, stapanul zilei. Energia sexuala este foarte puternica, cel putin la inceput, pentru ca Apa si Focul realizeaza o conexiune pasionala. Racul este creativ, insa in acelasi timp este si profund emotional si are o inima delicata, in ciuda cochiliei dure, pe cand Leul este indraznet, generos, are o inima mare, dar este egocentric. Va place sa straluciti in centrul unui grup de admiratori, insa Racului ii place sa ramana atasat emotional si s-ar putea sa va ceara mai multa atentie decat sunteti obisnuit sa acordati, mai ales la inceputul relatiei cand “ luminile cosmice” sunt cele mai stralucitoare.

Ambii sunteti foarte romantici, insa aveti stiluri total diferite, fiecare mergand pe alta cale. Racul tanjeste dupa o relatie care sa fie semnificativa si implinita, pe cand dumneavoastra preferati ca ea sa fie excitanta si plina de provocari. Leului ii place sa straluceasca in miljocul unei multimi de admiratori, pe cand Racul cauta atasament emotional. Racul este fericit sa-l adore pe Leu, iar in schimb dumnevoastra  ii veti asigura, din tot sufletul,  securitatea de care Racul are atata nevoie. Racul este farte priceput in gestionarea banilor si de aceeea ar putea sa va mai tempereze extravaganta, insa prea multa precautie va va irita, mai ales atunci cand ati vrea sa va distrati.

Racul cel guvernat de Luna este mamos, introvertit si orientat spre crestere, insa vai! atat de capricios si schimbator. Semn cardinal, Racul are foarte multe idei bune datorita unei acute sensibilitati emotionale. Emotiile dumneavoastra sunt deschise si expuse tuturor, asa ca uneori vi se pare ca Racul este prea intortochiat si isi face prea multe griji pentru viitor. Abilitatea Leului de a manevra riscurile si de a tine cu o mana ferma un curs stabil, combinata cu creativitatea si puterea emotionala a Racului, pot face sa mearga relatia, insa aveti nevoie sa va gasiti teluri comune si sa colaborati pentru atingerea lor, astfel incat energiile voastre divergente sa conlucreze si sa nu se transforme pe de o parte in gelozie, iar pe de alta parte in nelinisti.

Caldura sufleteasca a Racului si firea sa responziva sunt sustinute de inima dumneavoastra generoasa si curajoasa, dar pot fi descurajate sau chiar anihilate de nevoia dumnevoastra de atentie si de a fi mereu inconjurat de o multime care sa va admire. Puteti  aprecia aceste griji insa nu aveti suficient de multa tarie sufleteasca incat sa le biruiti. Nicio putere din lume nu va putea sa va transforme focul puternic in cenusa, asa ca nu-i permiteti Racului sa va strice buna dispozitie.

Fiti pregatit pentru un montagne russe emotional. Insa va va placea calatoria!

Horoscop 2019 Leu

Profilul zodiei Leu

Compatibilitati Leu

Free and fun