Compatibilitatate Leu - Taur

avatar zodia Leu avatar zodia Leu

Falnicul si senzualul Taur va va atrage ca un magnet, deoarece din inclestarea focului cu pamantul rezulta lava fierbinte. O intalnire armonioasa intre doua persoane care gandesc la fel, in prezenta unei cine selecte, acompaniata de un vin rafinat si de o muzica insinuanta (intr-un cadru sigur, unde nimic neasteptat nu se poate produce), acesta este scenariul  ideal al seductiei din partea unui Taur.
Taurul, guvernat de Venus, este senzual, atractiv si nu ii place sa iasa in evidenta, ceea ce este in total contrast cu nevoia dumnevoastra de a fi admirat si cu dreptul natural de a conduce, pe care il aveti.

Din punct de vedere sexual ar trebui sa va intelegeti bine. Taurul este direct si deschis, insa cu picioarele pe pamant. O apropiere lipsita de non-sensuri este indicata, ceea ce se potriveste de altfel si cu inclinatiile dumneavoastra monarhale. Muzica sau alte forme de de exprimare senzuala non-verbala vor reusi sa-l atinga la coarda sensibila pe Taur. Odata deschise zagazurile pasiunii Taurul poate fi insatiabil si posesiv, iar emotiile sale puternice ar putea deveni chiar periculoase. Partea buna in toate acestea este ca Taurul este foarte loial, si este un partener grijuliu si pentru toata viata, care va va indeplini toate  dorintele si va va satisface toate nevoile (atat timp cat rezervele de mancare nu se afla in pericol sa se termine).

Leul si Taurul sunt ambii semne fixe, asa ca ambii sunteti inzestrati cu determinare, rezistenta si o vointa formidabila. Asta ar putea duce la adevarate batalii de proportii  intre orgolii, in cazul in care nu sunteti dispusi amandoi sa faceti compromisuri si sa va intalniti la jumatatea drumului. Aceste ciocniri dintre voi pot fi rezolvate in inclestari pasionale, cel putin la inceputul relatiei cat timp inca flacarile sunt aprinse.
Taurul, care initial era atat de cooperant, este de fapt un incapatanat cunoscut. Pasiunea dumneavoastra leonina se dezlantuie cu putere, apoi se linisteste insa Taurul clocoteste in interior, apoi explodeaza la suprafata cu o violenta uimitoare, inainte de a se intoarce la placiditatea sa. Un motiv de conflict intre voi ar putea fi reprezentat de bani. Taurul este cumpatat si va trebui sa mai renuntati la extravaganta si la dragostea pe care o aveti pentru lux, daca vreti sa va intelegeti cu Taurul. Taurul nu prea este dispus sa va acorde toate omagiile care vi s-ar cuveni in calitate de rege al animalelor, asa cum nici dumneavoastra nu sunteti atat de devotat pe cat si-ar dori partenerul vostru conservator. Un alt motiv de discordie intre voi.

Arta creativa v-ar putea uni, deoarece Taurului ii place sa impartaseasca toate lucrurile frumoase, iar dumneavoastra va place sa fiti in lumina reflectoarelor. Daca reusiti sa il inspirati pe Taur acesta va avea toate premisele pentru a va indeplini toate visele, deoarece Venus ii da tact si puterea de persuasiune, atat de necesara in lumea relatiilor publice, arta si divertisment.

 Este insa o relatie dificila si problematica, deoarece incapatanatul Taur nu poate fi convins sa se lase subjugat, asa cum nici dumneavoastra nu puteti fi “domesticit”.

Horoscop 2019 Leu

Profilul zodiei Leu

Compatibilitati Leu

Free and fun