Compatibilitatate Pesti - Balanta

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Balanta sunt una dintre acele combinatii ciudate dar frumoase, pe care, de obicei, soarta i-a adus impreuna, mai degraba, decat o alegere constienta a lor. Pestii, guvernati de norocosul Jupiter si de Neptun cel plin de imaginatie, in mod firesc iubesc sa-i fie de ajutor Balantei, iar la randul sau, Balanta iubeste sa-si impartaseasca resursele creative Pestilor, care o apreciaza. Daca iubitul/a Balanta rezista tentatiei de a profita de pe urma dumneavoastra,  iar dumneavoastra veti invata sa aveti incredere si sa respectati Balanta cea aeriana, atunci veti putea crea un pod uman intre planeta iubirii Venus si octava ei mai inalta, care este Neptun.

Balanta este un semn cardinal, pe cand Pestii sunt un semn mutabil. Acest fapt o plaseaza pe Balanta intr-o postura fireasca de lider fata de Pestii care sunt fericiti s-o urmeze. Totusi Pestii detin o sursa de putere ascunsa asupra Balantei, care este foarte usor de dezechilibrat de catre dumneavoastra prin intermediul toanelor si manipularilor voastre subtile. Oamenii, de cele mai multe ori, subestimeaza puterea Pestilor, care in aparenta sunt fragili si docili, insa in realitate  sunteti mai puternici decat ne-am putea noi imagina. Cand Pestii sunt buni, stiu sa fie buni cu adevarat… insa cand se simt nesiguri sau simt ca nu sunt iubiti, energia lor poate fi utilizata, neintentionat,  in moduri distructive.

Deoarece Balanta este un semn de Aer si Pestii sunt un semn de Apa, ei pot crea un mediu sanatos si tamaduitor. Atunci cand se afla in dezechilibru unul cu celalalt, pot crea furtuni distructive intre ei. Daca Balanta se simte nesigura, poate deveni foarte detasata emotional si rezervata, neimplicata, fapt care ii va servi pentru a-l  indeparta pe supersensibilul Peste.  Insecuritatea dumneavoastra poate deveni uneori epuizanta emotional si agasanta, fapt pe care calculata si stapanita Balanta il considera a fi dezagreabil. Atunci cand amandoi veti invata sa-i permiteti dragostei voastre impartasite fata de armonie si echilibru sa devina forta care va calauzeste, veti putea crea un ambient confortabil, in care prietenii si membrii familiei se vor delecta.

Aceasta relatie functioneaza cel mai bine tunci cand aveti teluri reunite sau scopuri catre care sa va indreptati impreuna. Puteti, de exemplu, sa lucrati impreuna, ca o echipa, in servicii legate de arta sau cosmetica, deoarece sunteti capabili sa creati multa armonie si frumusete. Este neobisnuit  ca Balanta si Pestii sa fie implicati intr-o relatie romantica de lunga durata, insa atunci cand alte plasari ale planetelor cu alte aspecte se afla in armonie, puteti avea mare succes in dragoste si casnicie.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun