Compatibilitatate Pesti - Berbec

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Sensibilul Peste si aventurosul Berbec ar putea reusi sa faca sa functioneze o relatie intre ei, insa nu fara a face foarte multe compromisuri. Reprezentand inceputul si sfarsitul ciclului zodiacului (alfa este Berbecul si omega este Pestele ), Berbecul este simbolizat prin imaginea unui copil nou- nascut, iar Pestii sunt reprezentati de un suflet foarte batran. Pestii sunt, de obicei, mai mult decat fericiti sa satisfaca cerintele ego-ului Berbecului, care este mai  egocentrist, in timp e Berbecul le poate da Pestilor incarcatura de energie vitala de care acestia au atat de multa nevoie.

Pestii sunt guvernati de visatorul Neptun si de filosoful Jupiter, in timp ce Berbecul este guvernat de agresivul Marte, pasionalul Zeu al razboiului. Aceste aspecte ar putea duce la ceva probleme legate de comunicarea dintre voi, insa nu este nimic serios, pe care o partida de amor sa nu poata  rezolva.
Jupiter va ajuta sa vedeti dintr-o perspectiva mult mai larga planurile grandioase ale Berbecului, reusind sa mai domoliti stilul oarecum nesabuit al Berbecului. Neptun tanjeste dupa o dragoste spirituala si ideala, in timp ce desfranatul Marte vrea numai sa treaca la actiune in asternut- si cu cat mai repede, cu atat mai bine. Berbecul, care este o persoana pozitivista va va ajuta cu multa placere si nerabdare sa va transformati gandurile intunecate sau vagi astfel incat sa devina o realitate sclipitoare.

Pestii sunt un semn de Apa si Berbecul este un semn de Foc, iar cand sunt in echilibru se va naste multa pasiune. Daca Berbecul devine prea tafnos cu sensibilul Peste, iar Pestii devin prea nehotarati fata de activul Berbec, rezultatul va fi unul singur- nemultumire si insatisfactie de ambele parti.  Pestii il pot ajuta pe nerabdatorul Berbec sa se mai tempereze, iar Berbecul il va invata pe Peste sa se mobilizeze si sa mearga inainte in situatiile in care sunt necesare curajul si actiunea. Atunci cand lucrati impreuna, cand cooperati, manifestand intelegere fata de diferentele care exista intre voi, puteti fi mai puternici si mai eficienti ca echipa, decat ati fi fiecare singur.

Ar putea parea ca Berbecul pretinde in mod constant atentie, in timp ce Pestele va suferi singur in tacere. Totusi, ambele semne sunt extraordinar de creative si le va place sa gaseasca mereu modalitati noi pentru a mentine aprinsa pasiunea dintre ele. Insa in cele din urma va fi nevoie de mult mai mult decat atractia sexuala pentru a reusi sa ramaneti impreuna. Sa reusiti sa va gasiti interese comune este impetuos necesar.
Cu toate ca nu este cea mai usoara combinatie din zodiac, ati putea beneficia si ati evolua in urma acestei relatii. Imaginatia dumneavoastra si aura de mister ar putea reusi sa trezeasca sensibilitatea si romantismul in partenerul dumneavoastra agresiv. Ceea ce ar trebui sa va ingrijoreze, insa, este tendinta Berbecului de a critica. Este nevoie de tact pentru a cimenta acest parteneriat, care este dealtminteri sexy,  si, mai ales daca exista aspecte compatibile intre Luna si ascendent, aceasta relatie are mari sanse de a dura pe termen lung si de a fi satisfacatoare.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun