Compatibilitatate Pesti - Capricorn

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Capricornii alcatuiesc o combinatie surprinzator de buna… ce este surprinzator in legatura cu acest cuplu? Oricine isi poate pune intrebarea ce au in comun un Peste, care iubeste fantezia, si un Capricorn, care este atat de pragmatic. Ca sa dezlegam acest mister trebuie sa privim mai atenti simbolul Capricornului… care nu este reprezentat de o capra, ci de o creatura mistica, ce este jumatate capra si jumatate peste. Avand in vedere ca majoritatea Pestilor sunteti de fapt Sirene (de sex feminin sau masculin) in sufletul vostru, nu va va fi deloc greu sa-l ademeniti pe Capricorn in primitoarele ape ale iubirii.

Pestii sunt un semn mutabil, iar Capricornul este un semn cardinal, asa ca, in general, dumneavoastra sunteti dispusi sa va lasati condusi de capabilul Capricorn.  Nu ca nu ati fi in stare sa va gasiti singuri calea, insa va simtiti mult mai confortabil cand altcineva se ocupa de plictisitoarele detaliile ale gasirii drumului cel bun in viata. In schimb dumneavoastra puteti crea pentru Capricorn un paradis in care sa se poata retrage, iar acesta va aprecia foarte mult gestul vostru. Capricornul este in general o persoana care isi face foarte multe griji, insa dumneavoastra aduceti un suflu plin de idealism si romantism- si laudele si afectiunea pe care i le dati il ajuta sa se mai elibereze de tensiunile de zi cu zi. Capricornul nu isi va exprima prea usor prin cuvinte profundele sentimente pe care le are, insa dumneavoastra, in mod intuitiv, stiti sa descoperiti in el pasiunea si loialitatea. Lascivul Capricorn este deschis fata de experimentarile sexuale, insa, de regula, prefera sa nu preia el initiativa, cel putin pana nu este sigur de cum stau lucrurile.

Capricornul este in mod fundamental loial, are nevoie de un partener care sa il sprijine, caruia sa ii ramana fidel, din momentul in care si-a luat un angajament. Totusi, daca dumneavoastra va dovediti a fi calcat gresit, monstrul, cu ochii verzi, al geloziei va aparea pentru a se razbuna. Unii Capricorni isi reprima sexualitatea, si pot parea frigizi sau dezinteresati. Acest lucru poate fi preintampinat daca veti petrece suficient timp impreuna si daca experimentati in mod delicat pentru a afla care sunt lucrurile care il/o excita pe partenerul/a Capricorn.

Un semn de Apa combinandu-se cu un semn de Pamant, Pestii si Capricornul, de cele mai multe ori se vor descurca foarte bine in ceea ce priveste un viitor confortabil din punct de vedere financiar. Apa are nevoie de Pamant pentru a-i conferi structura, in timp ce Pamantul are nevoie de Apa pentru a fi roditor. Sa alcatuiti si sa dezvoltati o familie, chiar daca ea este alcatuita numai din prieteni si animale de companie, va fi un lucru foarte firesc pentru voi doi. Sa reusiti sa faceti avere este iarasi un lucru care trebuie sa fie luat in calcul, insa atat Pestii cat si Capricornul intra in viata cu oarece bagaj karmic pe care trebuie sa il rezolve, asa ca nu va asteptati ca lucrurile sa fie usoare! In schimb daca mentineti un simt al integritatii, veti reusi, ca impreuna, sa va imbunatatiti  radical viata.

Aceasta relatie functioneaza bine. Daca iubiti un/o nativ/a din Capricorn si vreti sa va petreceti restul vietii impreuna, trebuie sa realizati un studiu al compatibilitatii, care va va ajuta sa intelegeti care va sunt puterile si slabiciunile voastre combinate. Aceasta poate fi o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun