Compatibilitatate Pesti - Fecioara

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Fecioara ar putea parea un cuplu ciudat la inceput, insa principiul, conform caruia contrariile se atrag, functioneaza pentru acesti nativi. Fecioara este pragmatica, pe cand Pestii sunt visatori… Fecioara are nevoie de ordine, pe cand Pestii se simt confortabil intr-o lume a haosului creativ. Nativii din Fecioara raman de cele mai multe ori celibatari de-a lungul vietii, insa in momentul in care in sfarsit se aseaza la casa lor, sa nu fiti surprinsi sa constatati ca partenerul lor este un nativ din Pesti. Propozitia “Tu ma completezi” se pare ca a fost creata pentru acesti doi nativi. Amandoi sunteti interesati sa faceti lumea sa fie un loc mai bun si reusiti sa faceti asta atunci cand va conjugati eforturile si puterile. Este un parteneriat care merita sa fie incercat.

Atat Fecioara cat si Pestii sunt semne mutabile. Acest aspect lucreaza in favoarea voastra atunci cand incercati sa va intelegeti unul pe celalalt, insa nu este cel mai stabil dintre factori. Cel mai bun lucru este ca amandoi sunteti interesati sa comunicati si veti face incercari sincere pentru ca aceasta relatie sa functioneze- chiar daca va parea dificil la inceput. Exista o atractie magnetica intre voi doi si este dificil sa ii rezistati, insa ati putea fi dati inapoi cu putere de catre anumite trasaturi de personalitate negative. Aveti multe sa va daruiti unul altuia, si sunteti mai puternici imreuna decat sunteti individual fiecare dintre voi. Intr-o oarecare masura amandoi simtiti acest aspect si poate chiar va temeti de asta. Va trebui sa acceptati si sa respectati diferentele firesti dintre voi, inainte sa incepeti sa faceti orice progres in aceasta relatie.

Deoarece Fecioara este un semn de Pamant, iar Pestii sunt un semn de Apa, puteti crea o uniune stabila si fructuoasa. Cand Fecioara domina, apele vindecatoare ale Pestilor se pot usca, iar cand Pestii sunt coplesiti pamantul stabil al Fecioarei este inundat. Desi in mod traditional este mai putin probabil, decat oricare alt semn din zodiac, ca Fecioara sa aibe copii, partenerul Peste va asigura urmasi, fie ei biologici sau spirituali, pentru aceasta uniune. Fecioara va poate asigura stabilitatea si sensibilitatea de care aveti nevoie, in timp ce dumneavoastra ii puteti aduce Fecioarei mai multa fericire si un sens in viata.
Aceasta este o combinatie plina de incercari, deoarece reprezinta alaturarea dintre doua contrarii. Cu ajutorul unui plasament al planetelor reciproc compatibil cu alte aspecte ar putea fi o relatie de durata si sursa unei mari dezvoltari spirituale. Atat timp cat puteti accepta si respecta reciproc  diferentele de personalitate ale fiecaruia, veti putea forma o uniune puternica si pozitiva.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun