Compatibilitatate Pesti - Gemeni

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Gemenii sunt doua semne mutabile, avand simboluri duale, asa ca amintiti-va ca de fapt si de drept in aceasta relatie vor fi doi pesti si o pereche de gemeni. Majoritatea astrologilor nu au reusit sa calculeze potentialul compatibilitatii dintre aceste doua semne, insa legatura creata de calitatile comune ar putea fi suficienta pentru a va mentine interesul pe parcursul intregii vieti. Ambele semne iubesc sa comunice intr-un mod creativ, asa ca asteptati-va sa existe o anumita complicitate si multe taceri pline de intelesuri intre acestea. La fel de bine ati putea petrece seara impreuna rezolvand cuvinte incrucisate sau mergand la cel mai nou spectacol din oras… varietatea este pana la urma sarea si piperul vietilor voastre.

Gemenii sunt guvernati de nestatornicul Mercur, si daca exista ceva de care Gemenii se tem cu adevarat in viata, aceasta este plictiseala. Pestii pot fi oricum, insa numai plictisitori nu, si este posibil chiar sa se ajunga la punctul in care Gemenii sa ajunga sa isi doreasca macar putina predictibilitate emotionala. Gemenii prefera sa traiasca intr-o lume a ideilor, in timp ce Pestii “locuiesc” intr-o lume a emotiilor, asadar este necesar ca fiecare dintre voi sa respecte limitele celuilalt. Dumneavoastra puteti sa intelegeti si sa respectati frecventele idei noi ale Gemenilor la un nivel profund intuitiv.

Aceasta combinatie functioneaza cel mai bine atunci cand amandoi sunteti ajunsi la maturitate, caci alfel este posibil sa renuntati inainte chiar de a fi inceput. Gemenii, foarte rar, sunt pregatiti sa se casatoreasca la varste tinere, in timp ce Pestii se aseaza la casa lor de timpuriu. Acesti doi nativi, de obicei, se casatoresc si divorteaza de mai multe ori in viata. Aceasta combinatie poate functiona cel mai bine atunci cand macar unul dintre voi a trecut deja printr-un mariaj sau mai multe. Pestii, care sunt un semn de Apa, si Gemenii, care sunt un semn de Aer, au tendinta de a se apropia unul de celalalt ca un abur vindecator si care improspateaza. Sexul poate fi sublim, deoarece atingerea tandra a Gemenilor poate da viata fanteziilor bogate ale Pestilor.

Totusi, daca Gemenii nu acorda sensibililor Pesti suficient timp si energie, el/ ea ar putea pleca in cautarea cuiva care este mai atent/a. Daca Pestii cer prea multa energie emotionala, este posibil ca Gemenii sa cedeze exasperati. Daca Gemenii isi amintesc ca dumneavoastra aveti nevoie constant de reasigurari ale dragostei, iar dumneavoastra puteti accepta nevoia Gemenilor de a flirta cu oricine oriunde, veti putea savura multe lucruri pe care le aveti in comun.

In mod natural, veti avea dificultati sa acceptati nestatornicia si nechibzuinta Gemenilor, iar Gemenii nu vor reusi sa tina pasul cu faptul ca Pestii sunt atat de visatori si emotionali. Nesigurii Pesti pot fi deseori posesivi si se vor agata mereu de partener, in timp ce Gemenii vor sa fie liberi si sa se distreze. De obicei fiecare dintre acesti nativi isi cauta un partener mai dominant decat ei. Aceasta nu este una dintre cele mai usoare combinatii din zodiac, insa alti factori planetari favorizanti fac ca acest cuplu sa fie cel mai plin de imaginatie si creativ din Cosmos. In cazul in care acest cuplu nu va dura, aceasta relatie va fi macar de neuitat.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun