Compatibilitatate Pesti - Leu

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Leul, de cele mai multe ori, impartasesc o conexiune karmica, fiind o combinatie putin probabila, dar cu toate astea fiind atrasi unul de celalalt in mod continuu. Leul, semn de foc, va fi atras de atentia pe care i-o acorda Pestii cei magulitori, iar Pestii apreciaza distinctia care li s-a acordat, de  a fi considerati ca fiind speciali in ochii Regelui sau Reginei. Desi la prima vedere poate parea ca nu aveti nimic in comun, acest lucru este departe de adevar. Ar putea fi o relatie reciproc avantajoasa, daca voi doi sunteti dispusi sa cooperati impreuna, in ciuda diferentelor de personalitate care exista intre voi.

Leul este un semn fix si este guvernat de Soarele cel datator de viata, ceea ce face ca acesti nativi sa fie niste firi calde, binevoitoare, insa si putin mai mult decat egoisti. Mutabilul semn de Apa - Pestii, beneficiaza de guvernarea norocosului Jupiter asa ca isi impartasesc cu Leul felul lor de a fi generosi. Leul iubeste sa se afle in centrul atentiei, ceea ce se potriveste in mod armonios cu iubirea Pestilor, (care sunt guvernati de Neptun), fata de fotografie, stralucire si fantezie. Alcatuiti un cuplu foarte creativ si dramatic care poate petrece ore in sir ratacind intr-o lume a imaginatiei. Evident ca cine va plati facturile si cine va hrani bebelusul este o alta poveste! Cea mai mare incercare pentru aceasta combinatie este sa traiasca corvozile traiului de zi cu zi.

Deoarece Leul este un semn de Foc si Pestii sunt un semn de Apa, pot crea un entuziasm pasional si pozitiv. Cu toate astea, entuziastul si epuizantul Leu il poate coplesi pe mult mai retrasul si timidul Peste, in timp ce precautii Pesti il pot uneori demoraliza si-i pot strica tot cheful de distractii al Leului. Cu greu se pot vedea lucruri mai patetice decat un Peste care se zbate pe uscat sau un  Leu care se inneaca (in depresie!). Este foarte important penru dumneavoastra sa intelegeti diferentele esentiale dintre personalitatile voastre si sa fiti dispusi sa faceti unele compromisuri, altfel, s-ar putea ca intr-o buna dimineata stapanitorul Leu sa se trezeasca si sa constate ca Pestii au alunecat in alta directie.

 Este o combinatie plina de incercari si provocari, dar ar putea fi foarte satisfacatoare. Cu o plasare, compatibila, reciproca a planetelor cu alte aspecte ar putea fi o relatie durabila si o sursa de multe placeri. Data fiind maturitatea si atractia sa, aceasta combinatie v-ar putea aduce multa creativitate si fericire. 

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun