Compatibilitatate Pesti - Rac

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Si Pestii si Racul sunt amandoua semne de Apa, ceea ce va face sa va simtiti confortabil intr-o lume a emotiilor si sentimentelor. Aceasta uniune este foarte compatibila, deoarece va intelegeti la nivel intuitiv si va apreciati reciproc nevoile. Este una dintre acele relatii pe care o simtiti inca de la inceput ca este cea justa si care se dezvolta in mod natural. Daca va veti putea controla tendinta spre excese sentimentale si va veti concentra asupra incurajarii si sprijinirii reciproce, veti putea ajunge foarte departe fiind o echipa iubitoare.

Racul este guvernat de Luna cea schimbatoare, fapt care duce, de cele mai multe ori, la un ciclu de stari sufletesti schimbatoare si la sensibilitate. Totusi, Pestii care sunt guvernati de Neptun, inteleg acest aspect si se adapteaza acestor fluctuatii, muncind alaturi de Rac pentru a crea o atmosfera mai stabila din punct de vedere emotional. Racul este orientat spre caminul sau si iubeste mult siguranta, si va munci din greu pentru a crea o viata de familie stabila. Fiind un semn cardinal, Racul exceleaza in pozitii de conducere si se descurca foarte bine si in afaceri si in domeniul financiar. Visatorul si artistul Peste apreciaza eforturile Racului si va raspunde la randul sau prin loialitate si sprijin. Jupiter, care este planeta guvernatoare a Pestilor, va putea adauga si noroc acestei combinatii, asa ca de cele mai multe ori, voi doi veti avea un trai confortabil.

Deoarece si Pestii si Racul sunt semne de Apa, v-ati putea trezi ca sunteti in ipostaza in care veti avea prea mult din prea bine, asa ca ati putea ajunge sa vi se urasca de atat de mult bine. Fara o influenta care sa va echilibreze, din partea altor elemente din astrogramele individuale, ati putea sa va rataciti intr-un ocean de emotii si sa va innecati intr-o mare de drama pe care voi insiva ati creat¬-o. Problema apare in momentul in care, fara sa va dati seama, deveniti dependenti de sentimente intense si veti echivala emotiile extreme cu iubirea sau faptul de a iubi. Atunci cand nu veti mai fi satisfacuti de banalitatea vietii de zi cu zi traita impreuna, veti merge pana acolo incat veti crea cu buna stiinta lacrimi si reconcilieri care sa reprezinte dovada faptului ca va iubiti unul pe celalalt.

Racul poate fi pretentios din punct de vedere sexual, insa dumneavoastra ii veti raspunde la aceasta pasiune puternica, deoarece Racul este in egala masura si senzual. Veti gasi unul in celalalt pasiune, sensibilitate si tandrete. Racului ii place sa ia majoritatea deciziilor, insa pe dumneavoastra nu va deranjeaza acest aspect; preocuparea Racului pentru siguranta si simtul excelent pe care il are in legatura cu banii va vor conferi multa stabilitate practica. Racul este loial si odata ce si-a luat un angajament si s-a casatorit, va fi devotat, in exclusivitate, partenerului. Iar dumneavoastra, in schimb, va veti idolatriza frumosul/ frumoasa iubit/ iubita nativ/a din Rac.

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai usoare si mai firesti combinatii din zodiac, insa ar putea deveni prea irationala si emotionala. Totusi, avand in vedere comunicarea senzuala si compatibilitatea dintre voi, aceasta este o relatie perfecta.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun