Compatibilitatate Pesti - Sagetator

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Sagetatorul sunt una dintre acele cupluri putin probabile, dar in care partenerii se inteleg bine, in ciuda diferentelor care exista intre ei. Astrologii clasici tind sa nu acorde acestei relatii sanse de reusita, insa daca cineva este capabil sa mentina treaz interesul unui Sagetator, acesta este creativul si versatilul Peste. Avandu-l amandoi in comun pe veselul Jupiter ca planeta guvernatoare, veti avea o viata buna impreuna.

Si Pestii si Sagetatorul sunt semne mutabile, fapt care va confera la amandoi dorinta de comunicare, chiar daca stilurile dumneavoastra par sa nu fie chiar atat de compatibile. Sagetatorul este dezinhibat, gata sa faca dragoste sub influenta impulsului de moment si nu este deloc impresionat de tacticile de amanare sau de abordarile stangace si neadecvate. Cele mai importante aspecte pentru el sunt adevarul si sinceritatea. Vinovatia si rusinea ii sunt straine persoanalitatii sexuale a Sagetatorului- si nu prea are timp de pierdut si nici rabdare cu persoanele care sunt intortocheate din acest punct de vedere.

Sagetatorul isi poate coplesi audienta cu volumul si entuziasmul comunicarii, in timp ce dumneavoastra preferati sa va comunicati intentiile subtil, prin intermediul privirii clare. Sagetatorul este renumit pentru felul in care spune verde-n fata totul, fara diplomatie, pe cand dumneavoastra nu spuneti intotdeauna ceea ce ganditi. Ati putea invata sa fiti mai asertiv si mai direct, de la sincerul Sagetator, care, la randul sau, poate invata de la dumneavoastra ca uneori tacerea este cea mai puternica declaratie pe care cineva o poate face.

Pestii sunt un semn de Apa, iar Sagetatorul este un semn de Foc, asa ca pasiunea sexuala este puternica si fierbinte, insa va trebui sa invatati sa faceti anumite compromisuri, daca va doriti ca aceasta relatie sa dureze. Apa are puterea de a stinge Focul, iar Focul, la randul sau poate face ca Apa sa dispara prin evaporare! Invatati sa va respectati reciproc nevoile si sentimentele, altminteri riscati sa va distrugeti unul pe celalalt. Sinceritatea reciproca este calea spre inima Sagetatorului.  Atunci cand reusiti sa va gasiti echilibrul corect impreuna, puteti crea o energie sanatoasa si pasionala intre voi, care va reusi sa va ajute chiar si in cele mai dificile situatii.

Norocosul Jupiter, planeta voastra guvernatoare, este de asemenea si guvernatorul Sagetatorului, fapt care va leaga intr-un mod foarte spiritual. Din moment ce aveti inclinatia spre a avea experiente profund religioase si de a cauta puterea spirituala suprema, veti putea sa va conectati unul cu celalalt in timp ce cugetati la sensul vietii. S-ar putea sa nu va puneti de acord asupra raspunsurilor, insa va veti simti bine luand in calcul toate posibilitatile!

Partenerul dumneavoastra va vrea mereu sa fie ocupat si sa se afle in centrul atentiei si ar putea, de asemenea, sa aibe ochii cam alunecosi. Acest fapt va face ca nevoia dumneavoastra de atentie si devotament sa nu fie satisfacuta, iar limba ascutita a Sagetatorului ar putea, de asemenea, sa va raneasca si in sensibilitatea voastra romantica. Dumneavoastra tanjiti dupa apropiere, insa ati putea fi indus in eroare si respins de nevoia Sagetatorului de libertate- mai ales vrea sa fie eliberat de orice pretentie emotionala.
Va trebui sa existe un teren comun pe care sa puteti construi relatia, altfel veti ajunge ca fiecare sa aibe propriile interese, care nu sunt compatibile cu ale celuilalt. Totusi, cu multa munca si rabdare, aceasta ar putea deveni o relatie satisfacatoare.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun