Compatibilitatate Pesti - Scorpion

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii si Scorpionul alcatuiesc o combinatie legendara, care nu va fi uitata de niciuna dintre partile implicate. Fiind foarte loiali si pasionali, vi se va parea foarte usor sa fiti impreuna. De fapt vi se va parea dificil sa va rezistati unul celuilalt… Elizabeth Taylor, care era nascuta in zodia Pestilor si Richard Burtton, care era Scorpion, reprezinta un exemplu clasic de nativi intr-un cuplu Pesti- Scorpion care au tot revenit unul la celalalt, chiar daca nu au reusit sa mentina relatia, din motive personale.

Scorpionul, care este un semn fix, este guvernat de pasionalul Marte si de puternicul Pluto, in timp ce Pestii, care sunt un semn mutabil, sunt guvernati de norocosul Jupiter si de Neptun cel plin de imaginatie. Scorpionul ar putea sa aibe iluzia ca este mai puternic decat Pestele, care pare mai delicat. Oricum, dumneavoastra stiti ca acest fapt este departe de a fi adevarat, deoarece chiar abilitatea dumneavoastra de a fi flexibil este cea care va da o tarie, care este mai presus decat cea a altor zodii. Lasati-l pe Scorpion sa creada ca el este cel puternic, in timp ce dumneavoastra va veti gasi pozitia din spatele scenei, de unde veti conduce din umbra. Scorpionul va asigura o bariera de protectie intre dumneavoastra si restul lumii, in timp ce voi puteti proteja sentimentele surprinzator de delicate ale Scorpionului.

Deoarece amandoi sunteti semne de Apa va este firesc si usor sa fiti impreuna. Va intelegeti starile unul altuia aproape fara a avea nevoie de cuvinte, deoarece intre voi exista un fel de telepatie spirituala. Oricum, puteti ajunge sa vi se urasca cu binele! Daca nu veti munci pentru a crea o fundatie practica si concreta pentru parteneriatul vostru, va fi mult prea usor sa alunecati in ispita dramei si a fugii de realitate. Datorita guvernarii lui Jupiter si a lui Neptun sunteti mai susceptibili de a deveni dependenti de alcool si droguri decat oricare alta zodie, iar atunci cand sunteti impreuna va va fi si mai greu sa rezistati substantelor care va altereaza starea si mintea. Puteti de asemenea sa deveniti dependenti de sex, televizor si de multe altele.

Daca veti ajunge in situatia in care mai degraba veti fugi de problemele pe care le aveti in relatie in loc sa le rezolvati in mod direct, veti constata curand ca dragostea vietii voastre s-a alterat. Amintiti-va ca Scorpionul nu va fi dispus sa dezvaluie totul, nici macar fata de dumneavoastra. O parte a sufletului Scorpionului trebuie sa ramana independenta, izolata si foarte confidentiala.
Acestea fiind zise, puterea Scorpionului este ca o plasa de siguranta perfecta pentru orice nesiguranta, specifica Pestilor, pe care o ascundeti in voi. In schimb, imaginatia dumneavoastra va aprinde creativitatea Scorpionului. Dumneavoastra ii acordati iubitului/iubitei nativ/e din Scorpion devotamentul vostru total si admiratie, in timp ce fascinatia voastra impartasita fata de arta amorului fizic genereaza o  aura luminoasa si romantica.

Flerul dumneavoastra innascut fata de tot ce este excentric adauga o anumita aroma dorintei Scorpionului, iar nevoile emotionale intense ale fiecaruia dintre semne se completeza reciproc foarte bine. Vigilenta dumneavoastra intuitiva si profunzimea sentimentelor Scorpionului se unesc armonios intr-o intimitate speciala. Acest tip de relatie este durabil in timp. Comunicarea intima dintre voi, aproape metafizica, stimularea reciproca si sexul nemaipomenit fac ca aceasta combinatie sa fie perfecta!

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun