Compatibilitatate Pesti - Taur

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestele cel visator si Taurul cel romantic pot alcatui una dintre cele mai stabile combinatii din zodiac, daca nu cea mai incitanta. Insa cine are nevoie de incitare atunci cand are afectivitate, sprijin reciproc si pe cineva alaturi cu care sa imparta bune si rele? Ambelor semne le place sa isi savureze placerile simturilor, asa ca va puteti astepta la o multime de nopti delicioase. Aceasta combinatie atrage in mod natural bunastarea. Se pare ca de cele mai multe ori credinta Pestilor ajuta visele practice ale Taurilor sa devina realitate, in timp ce inclinatiile artistice ale Taurului potenteaza imaginatia creativa a Pestilor.

Pestii sunt guvernati de spiritualul Jupiter si de visatorul Neptun, despre care se spune ca ar fi cea mai inalta octava a planetei Venus, care este planeta ce guverneaza zodia Taurului. De cele mai multe ori, ceea ce a inceput ca o atractie animalica, se rafineaza de-a lungul anilor si nu este deloc surprinzator sa  se constate ca aceasta combinatie va dainui pana la adanci batraneti. Totusi, nici Pestele si nici Taurul nu se dau in vant dupa initierea unor schimbari si de multe ori se va ajunge in situatii, in care, datorita unor conditii nesatisfacatoare, sentimentele bune dintre ei sa ajunga sa se erodeze. Fiind prea pasivi si prea toleranti unul cu celalalt vor ajunge sa ramana blocati in locuri de munca sau stiluri de viata total neproductive. Ar putea fi o idee buna sa alcatuiti o lista de teluri, de scopuri si sa urmariti in timp progresele facute in directia lor, atlminteri este posibil sa ajungeti sa va transformati intr-un cuplu de legume care vegeteaza.

Pestii sunt un semn de Apa, iar Taurul este un semn de Pamant, fapt care duce de obicei la o uniune roditoare. Taurul este o personalitate puternica si autoritara, care poate asigura siguranta si stabilitate. Il puteti ajuta pe Taurul cel cu picioarele prea pe pamant sa invete sa viseze, in timp ce Taurul va poate ajuta sa puneti in practica aceste vise. Cand voi doi va apropiati unul de celalalt, pentru a crea un camin si o familie,  si dati fiecare ceea ce aveti mai bun in voi, veti avea un succes remarcabil.  Totusi, daca Taurul care este un semn fix, devine prea rigid si nu este deloc dispus sa cedeze, sau Pestii, care sunt un semn mutabil, devin prea nehotarati si nu sunt demni de incredere, rezultatul ar putea fi o mare incurcatura emotionala.

Aceasta este una dintre cele mai compatibile si confortabile combinatii din zodiac si impreuna ati putea reusi sa realizati un mediu sigur si extraordinar pentru dragostea dintre voi. Amandoi sunteti pasionali si senzuali, desi Pestii au tendinta de a fi mai instabili emotional si exista o anumita tendinta de a aluneca in rutina. Cu toate astea, totusi, este o compatibilitate excelenta.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun